Terug naar overzicht

BLOS Leiden | Locatie Anna van Saksenstraat (BSO)

Welkom bij BSO Anna van Saksenstraat!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS buitenschoolse opvang Anna van Saksenstraat! Onze locatie is goed bereikbaar met de fiets, het openbaar en de auto. Er is genoeg parkeergelegenheid (betaald) in de buurt.

Onze buitenschoolse opvang vind je in het clubhuis van speeltuinvereniging Noorderkwartier in Leiden. Onze locatie beschikt over een grote, gezellige ruimte waar de kinderen kunnen spelen, lezen of knutselen. Ook maken we gebruik van het toneel en de keuken én hebben we de prachtige speeltuin Noorderkwartier tot onze beschikking. De kinderen kunnen hier na schooltijd lekker spelen en ravotten!

Wij zijn dol op verzinnen en spelen, spontane ideeën krijgen bij ons altijd de ruimte. We vragen de kinderen dan ook regelmatig naar hun wensen. Iedere dag spelen we buiten en gaan regelmatig op pad. We zetten speurtochten uit, zoeken mooie materialen in de natuur om te knutselen of gaan op slootjesexcursie.

Buitenschoolse opvang Anna van Saksenstraat vangt kinderen op van basisschool Mareland en openbare basisschool De Pionier. Doordat de kinderen elkaar kennen, en de vaste gezichten van onze medewerkers stabiel is, heerst er een ontspannen en vertrouwde sfeer. Kinderen weten waar ze aan toe zijn en dat is fijn. Het is hier na school even lekker bijkomen en plezier maken!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Laura Mourus
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Buitenschoolse opvang

Anna van Saksenstraat 8c
2316 PW Leiden
06 832 053 67

Openingstijden: ma t/m vr na schooltijden tot 18.30 uur

Vakanties: ma t/m vrij 8.00 - 18.30 uur

LRK-nummer 133139189 - naar inspectierapport

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 40 kindplaatsen en werkt met een vaste groepsindeling. Om de kinderen houvast te bieden heeft iedere basisgroep een herkenbare kleur en een vaste groepsleiding. Voor jouw kind betekent het werken met vaste basisgroepen dat hij op aangewezen momenten gezamenlijk met zijn groep eet en drinkt. Tijdens de opvang is jouw kind verder vrij om te kiezen waar en met wie hij wil spelen. De groepsleiding van de basisgroep is voor jou als ouder het vaste aanspreekpunt.  

Scholen

De buitenschoolse opvang aan de Anna van Saksenstraat is voor kinderen van de volgende school: 

Overige scholen in overleg

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding