Terug naar overzicht

BLOS Leiden | Locatie Vondellaan (BSO)

Welkom bij BSO Vondellaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS BSO Vondellaan in Leiden! Onze buitenschoolse opvang is gevestigd in de Lage Mors, op loopafstand van Leiden Centraal Station. In hetzelfde gebouw vind je ons kinderdagverblijf. Ideaal voor ouders met kinderen van verschillende leeftijden.

Binnen geniet je kind van de royale groepsruimte in huiselijke sfeer. We hebben ruimtes voor vier leeftijdsgroepen, elk met een eigen karakter.  Elke dag zijn er uitdagende activiteiten waar je kind aan kan deelnemen. Er is zelfs een indoor klimwand! En in de techniekhoek ontdekt je kind hoe leuk techniek kan zijn. Speciaal voor de 9+ kinderen hebben we een honk gecreëerd waar kinderen vanaf 9 jaar kunnen samenkomen.

Maar ook buiten is er veel te beleven. Er zijn verschillende plekken om buiten te spelen. De jongste kinderen hebben hun eigen buitenspeelruimte. Verder zijn er een speelplein en een natuurlijke speeltuin. Voor de oudste kinderen is er een beschutte patio, waar zij lekker kunnen chillen. De middagen op de BSO vliegen voorbij!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Judith Lionarons
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Vondellaan 35B
2332 AA Leiden
088 - 202 81 00

Openingstijden: na schooltijd tot 18:30 uur

Voorschoolse opvang: 07:30 tot 08:30 uur

Tijdens schoolvakanties en studiedagen vanaf 07:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 969934373 - naar inspectierapport

Scholen

Onze buitenschoolse opvang is voor kinderen van de volgende scholen:

Groepsindeling

Op onze buitenschoolse opvang hebben we 152 kindplaatsen verspreid over 7 groepen en werkt met een vaste groepsleiding. Om de kinderen houvast te bieden heeft iedere basisgroep een herkenbare kleur en een vaste groepsleiding. Voor jouw kind betekent het werken met vaste basisgroepen dat hij op aangewezen momenten gezamenlijk met zijn groep eet en drinkt. Tijdens de opvang is jouw kind verder vrij om te kiezen waar en met wie hij wil spelen. De groepsleiding van de basisgroep is voor jou als ouder het vaste aanspreekpunt.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding