Terug naar overzicht

BLOS Leiden | Locatie Zuster Meijboomstraat (BSO)

Welkom bij BSO Zuster Meijboomstraat!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS BSO Zuster Meijboomstraat in Leiden! Onze buitenschoolse opvang is gevestigd in basisschool Anne Frank in de Stevenshof in Leiden.

Na schooltijd kan je kind op onze BSO deelnemen aan uitdagende leeftijdsgerichte activiteiten. Onze sfeervolle groepsruimte is gelegen tussen de klaslokalen van basisschool Anne Frank. Zodra de schoolbel gaat, lopen de kinderen er gemakkelijk naartoe. De jongste kinderen worden door onze pedagogisch medewerkers opgehaald uit de klas. Buiten de veilige en vertrouwde groepsruimte is nog veel meer te beleven. We doen diverse activiteiten gericht op sporten, bewegen, techniek, natuur en theater. Ook mogen we gebruikmaken van gymzaal en het schoolplein.

We gaan graag op avontuur in de omgeving. Onze BSO-locatie ligt op steenworp afstand van het Stevenspark. Hier is onder andere een voetbalveld, tennismuur, skateboardbaan en een dierenweide.

Op woensdag is onze BSO gesloten en is er opvang mogelijk bij BSO Vondellaan.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Iljas Amine
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Zuster Meijboomstraat 2
2331 PD Leiden
088 - 202 81 05

Openingstijden: ma, di, do en vr na schooltijd tot 18:30 uur

LRK-nummer: 100123582 - naar inspectierapport

Scholen

Onze buitenschoolse opvang is voor kinderen van de volgende scholen:

Groepsindeling

Op onze buitenschoolse opvang hebben we 20 kindplaatsen.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding