Terug naar overzicht

BLOS Lisse | Locatie Händelstraat (KDV 2-4 jaar)

Welkom bij kinderdagverblijf Händelstraat!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Händelstraat in Lisse! Voorheen waren wij kinderdagverblijf de Klarinet, onderdeel van SKOL Kinderopvang. Per 1 maart 2022 zijn we samengegaan met BLOS kinderopvang. Je vindt ons kinderdagverblijf in het gebouw van de Brede School de Klarinet. Hier hebben we ook een buitenschoolse opvang. Ideaal voor ouders met kinderen in verschillende leeftijden. De locatie is goed te bereiken met de fiets, de auto en het openbaar vervoer. Er is in de wijk meer dan voldoende parkeergelegenheid.

Ons kinderdagverblijf is speciaal voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Hier bereiden we peuters voor op de overstap naar de basisschool. We werken met de Uk & Puk methode, een totaalprogramma voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Deze methode bestaat uit verschillende thema’s die aansluiten bij de belevingswereld van jonge kinderen. Bij elk thema horen leuke en uitdagende activiteiten. De pop Puk is het speelkameraadje van de kinderen en is altijd aanwezig op de groep. Hij maakt allerlei dingen mee waarin de kinderen zich herkennen. Daarnaast werken we nauw samen met de leerkrachten van basisschool de Klarinet. Zo raken de kinderen alvast met hen vertrouwd.

De groepsruimte is zo ingericht dat peuters veilig kunnen spelen en spelenderwijs de wereld kunnen ontdekken. Er is divers spelmateriaal aanwezig dat de kinderen uitdaagt in hun spel. Door actief bezig te zijn en lekker te spelen, doet je peuter nieuwe vaardigheden op en maakt het op een natuurlijke manier een brede ontwikkeling door. Zo leert je kind elke dag iets nieuws. En wanneer hij of zij de basisschoolleeftijd bereikt, stroomt het eventueel gemakkelijk door naar onze BSO.

Bewegen en buiten zijn, is belangrijk voor kinderen. Daarom sporten de kinderen dagelijks onder begeleiding van onze eigen sportdocent. En zodra het kan, gaan we lekker naar buiten. Ons kinderdagverblijf heeft een eigen buitenspeelruimte die direct aan de groep grenst. Klimmen in het klimrek, taartjes bakken in de zandbak of de straat versieren met stoepkrijt. We kunnen ons uren vermaken!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Debbie Favié
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Händelstraat 34
2162 AG Lisse
06 - 309 921 02

Openingstijden: 07:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 153989063 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Op ons kinderdagverblijf hebben we de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding