Terug naar overzicht

BLOS Lisse | Locatie Nassaupark (BSO)

Welkom bij BSO Nassaupark!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS BSO Nassaupark in Lisse! Voorheen waren wij BSO de Wirwar, onderdeel van SKOL Kinderopvang. Per 1 maart 2022 zijn we samengegaan met BLOS kinderopvang. De locatie is goed te bereiken met zowel de fiets, de auto en het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Je vindt onze buitenschoolse opvang in Brede School Nassaupark, net als ons kinderdagverblijf. Doordat het kinderdagverblijf, de basisschool en de BSO zich in één pand bevinden, zorgen we ervoor dat kinderen tussen de 0 en 12 jaar zich breder kunnen ontwikkelen. We werken nauw met elkaar samen aan een doorlopende leerlijn.

Als de schoolbel gaat, lopen de kinderen vanuit alle klassen naar de aula van school, waar een pedagogisch medewerker op hen staat de wachten. De jongste kinderen worden door onze pedagogisch medewerkers uit de klas gehaald. Samen lopen zij naar de BSO. Eerst eten en drinken we samen iets, maar daarna is het tijd voor actie! Er is genoeg plek om vrij te spelen en te ontdekken. We mogen gebruikmaken van de faciliteiten van de Brede School, waaronder de sportzaal, kinderkeuken en techniekruimte. In de leeftijdsgerichte ruimtes is er genoeg ruimte om te spelen. Gewoon even rustig chillen of huiswerk maken, kan natuurlijk ook! De variatie en vrijheid die onze locatie biedt, stimuleert de kinderen op te gaan in zijn of haar eigen fantasie.

Buitenspelen is op onze locatie één groot feest. We hebben namelijk niet een, maar twee speelpleinen waar de kinderen heerlijk hun energie kwijt kunnen. Ook maken we regelmatig uitstapjes in de omgeving. Zandkastelen bouwen op het strand, ravotten in het bos of een bezoek aan de kinderboerderij. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. De middagen op onze BSO vliegen voorbij!

Deze BSO is ook te combineren met één van onze sport BSO’s in Lisse, Sport BSO Spekkelaan 1 bij FC Lisse of Sport BSO Spekkelaan 2 bij hockeyvereniging Hisalis.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Sevgi Tonkas
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Nassaupark 82
2161 KL Lisse
06 - 443 870 05

Openingstijden: na schooltijd tot 18:30 uur

Tijdens schoolvakanties en studiedagen 07:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 231059425 - naar inspectierapport

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 60 kindplaatsen, verspreid over 3 groepen en werkt met een vaste groepsindeling. Om de kinderen houvast te bieden heeft elke groep een vaste groepsleiding. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment mag je kind kiezen aan welke activiteit hij of zij deelneemt. De groepsleiding is het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind.

Scholen

Onze BSO in Lisse is voor kinderen van de volgende scholen:

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding