Terug naar overzicht

BLOS Noordwijk | Locatie Bronckhorststraat (BSO)

Welkom bij BSO Bronckhorststraat!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS BSO Bronckhorststraat in Noordwijk! Voorheen waren wij SKOL Kinderopvang. Per 1 maart 2022 zijn we samengegaan met BLOS kinderopvang. Je vindt onze buitenschoolse opvang in Brede School De Bronckhorst aan de Bronckhorstraat in Noordwijk. In hetzelfde pand is ook onze speelschool voor kinderen van 2 tot 4 jaar gevestigd. Ideaal als je kinderen in verschillende leeftijden hebt. De locatie ligt op loopafstand van het winkelcentrum en is goed bereikbaar met de fiets, auto en te voet.

Op onze BSO doen we na schooltijd toffe activiteiten en ontdekken we samen de talenten van je kind. Zodra de schoolbel gaat, komen kinderen vanuit alle klassen naar onze BSO-ruimte. De jongste kinderen worden door onze pedagogisch medewerkers opgehaald uit de klas. Na een schooldag is er niets leuker dan actief te bewegen en te spelen met andere kinderen. Buitenspelen, knutselen, tikkertje spelen, ronddraaien op de rekstok. Er is genoeg plek om vrij te spelen en te ontdekken.

Ook in de schoolvakanties en op studiedagen is je kind van harte welkom bij BLOS. We bieden een uitdagend vakantieprogramma bomvol leuke activiteiten en uitstapjes. Denk aan judo, schilderen, sportclinics, ravotten in de duinen en spelen in de speeltuin. De (mid)dagen op de BSO vliegen voorbij!

Deze BSO is ook te combineren met onze Sport BSO in Noordwijk.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Raoul van Leeuwen
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Bronckhorststraat 32
2201 KW Noordwijk
06 - 131 475 50

Openingstijden: na schooltijd tot 18:30 uur

Tijdens schoolvakanties en studiedagen 07:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 487468119 - naar inspectierapport

Scholen

Onze BSO is enkel voor kinderen van R.K. Basisschool De Bronckhorst.

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 33 kindplaatsen, verspreid over 2 groepen en werkt met een vaste groepsindeling. Om de kinderen houvast te bieden heeft elke groep een vaste groepsleiding. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment mag je kind kiezen aan welke activiteit hij of zij deelneemt. De groepsleiding is het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding