Terug naar overzicht

BLOS Nootdorp | Locatie 's-Gravenweg (BSO)

Welkom bij BSO ‘s-Gravenweg!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS BSO ’s-Gravenweg in Nootdorp! Onze buitenschoolse opvang ligt op loopafstand van basisshool De Waterwilg en basisschool Omnia, waarmee we nauw samenwerken. Kinderen uit de onderbouw halen wij op bij het schoolplein waar zij met de leerkracht wachten. In hetzelfde gebouw vind je ons ook kinderdagverblijf. Ideaal wanneer je kinderen in verschillende leeftijden hebt.

Onze buitenschoolse opvang heeft een fijne ruimte die gezellig en huiselijk is ingericht en mogen daarnaast gebruikmaken van het atelier- en technieklokaal. Houdt je kind van kokerellen? Dan kan het zijn of haar hart ophalen in onze gezellige keuken. Ook buiten op het plein hebben we genoeg ruimte om leuke dingen te doen. Alle activiteiten doen we onder begeleiding van onze vakkrachten die gespecialiseerd zijn in verschillende disciplines zoals sport en bewegen, beeldende vorming, muziek, theater, dans, natuur, techniek en wetenschap. Zo leert je kind elke dag iets nieuws en ontdekt het al zijn of haar talenten.

Op onze buitenschoolse opvang besteden we veel aandacht aan sport en natuur. Daarom zijn we regelmatig te vinden in het Balijbos en Bieslandse bos.

Speciaal voor ouders die vroeg naar het werk moeten, bieden we vanaf 7:00 uur voorschoolse opvang. We beginnen de dag met een gezamenlijk ontbijt. Zodra de school begint brengen onze pedagogisch medewerkers je kind naar het klaslokaal.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Marjo Broekman
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

's-Gravenweg 5
2631 PM Nootdorp
015 202 31 25

Openingstijden: na schooltijd tot 19:00 uur

Voorschoolse opvang vanaf 7:00 uur

Tijdens vakanties van 8:00 tot 19:00 uur 

LRK-nummer: 754175832 - naar inspectierapport

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 55 kindplaatsen, verspreid over 3 groepen. Dagelijks starten de kinderen binnen hun eigen basisgroep, daarna worden de verschillende activiteiten ingedeeld en gaan de kinderen aan de slag. Door de verschillende ruimten hebben de kinderen alle bewegingsvrijheid.

Scholen

Op onze buitenschoolse opvang vangen we kinderen op van de volgende scholen:

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding