Terug naar overzicht

BLOS Oegstgeest | Locatie Rustenburgertuin (BSO)

Welkom bij BSO Rustenburgertuin!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS BSO Rustenburgertuin in Oegstgeest. Onze buitenschoolse opvang is gevestigd in een schitterend nieuw pand in Nieuw-Rhijngeest tussen Rijnsburg en Oegstgeest. Hier vind je ook ons kinderdagverblijf en basisschool Het Dok. Ideaal als je kinderen in verschillende leeftijden hebt! Wij zijn makkelijk bereikbaar en beschikken over gratis parkeergelegenheid voor de deur. Daarbij komt dat je ook zo op de oprit naar de A44 bent.

De groepsruimtes zijn ruim opgezet en hebben veel natuurlijk lichtinval. Er is uitdagend (houten) speelgoed aanwezig voor kinderen van alle leeftijden. We besteden op onze BSO veel aandacht aan natuurbeleving, buitenspelen, sport en spel. Met het activiteitenprogramma DoenKids! hebben we een rijke database met leuke, uitdagende én eigen activiteiten. Hierin komen elke week vijf talentontwikkelingen aan bod. Wekelijks delen we ons activiteitenprogramma via het ouderportaal. Zo ben je altijd op de hoogte wat er op de planning staat om met de kinderen te doen. En tijdens de schoolvakanties is er natuurlijk een gezellig en gevarieerd vakantieprogramma, bomvol leuke thema’s, activiteiten, workshops en uitstapjes!

De aangrenzende buitenruimte is een uitdagende speel- en ontmoetingsplek omgeven door groen waar de kinderen heerlijk buiten kunnen leren en spelen. Op loopafstand van onze buitenschoolse opvang liggen het park en de sportvelden. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om buiten op avontuur te gaan!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Femke van Polanen
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Rustenburgertuin 10
2342 CX Oegstgeest
085 732 62 89

Openingstijden: na schooltijd tot 18:30 uur

In vakanties en op studiedagen van 7:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 155138121 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Onze buitenschoolse opvang beschikt over 44 kindplaatsen verspreid over 4 groepen. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment mag je kind kiezen aan welke activiteit hij of zij deelneemt. De groepsleiding is het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind.

Scholen

Onze buitenschoolse opvang is uitsluitend voor kinderen van basisschool Het Dok in Oegstgeest.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding