Terug naar overzicht

BLOS Overveen | Locatie Tetterodeweg (BSO)

Welkom bij BSO Tetterodeweg!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS BSO Tetterodeweg in Overveen! 

Gevestigd in het Sportcomplex Tetterode, midden in het groen en op steenworp afstand van het strand en de duinen, vind je BSO Tetterodeweg. Een fijne plek waar kinderen in de basisschoolleeftijd na schooltijd lekker kunnen spelen en ravotten. In het sportcomplex hebben we een eigen ruimte met speelhoeken, verkleedkleding, kinderkeuken en chillhoek.

Doordat we gevestigd zijn in het sportcomplex hebben we genoeg ruimte om afwisselende (sport)activiteiten aan te bieden. Er is een multifunctionele sporthal, tennis- en padelbanen, een dansstudio en een moderne indoorskibaan. Hierdoor is een sport gemakkelijk te combineren met de BSO. 

Naast de vele sportmogelijkheden hebben we ook veel aandacht voor natuurbeleving. Zodra het kan gaan we lekker naar buiten om te spelen in onze afgescheiden speelruimte. Ook gaan we regelmatig op ontdekkingstocht in de bossen, duinen of op het strand. Of we brengen een bezoek aan Kraantje Lek, Middenduin, Elswout of Het Wed. De middagen vliegen voorbij!  

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding op ons aan. Je bent van harte welkom!

Linda van Dorp
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Tetterodeweg 15
2051 EG Overveen
088 - 202 81 62

E-mail locatiemanager: Linda van Dorp

Openingstijden: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag na schooltijd tot 18:30 uur

Tijdens vakanties en studiedagen van 07:30 - 18:30 uur

LRK-nummer: 305492433 - naar inspectierapport

Scholen

Onze buitenschoolse opvang in Overveen is voor kinderen van de volgende basisscholen:

In overleg kunnen de kinderen van andere dan de hierboven genoemde scholen ook bij onze BSO geplaatst worden. De kinderen halen wij dan ook op uit school.

Groepsindeling

Onze buitenschoolse opvang beschikt over 1 groep met 22 kindplaatsen. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment mag je kind kiezen aan welke activiteit hij of zij deelneemt. De groepsleiding is het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding