Terug naar overzicht

BLOS Pijnacker | Locatie Gantellaan 5 (BSO)

Welkom bij BSO Gantellaan 5!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS BSO Gantellaan 5 in Pijnacker. Voorheen waren wij onderdeel van Kindercentrum ZieZoo. Met ingang van 1 november 2021 zijn we samen met BLOS kinderopvang verdergegaan. Je vindt onze buitenschoolse opvang in het scholencomplex van basisschool De Bonte Tol en basisschool Ackerweide. In dezelfde straat hebben we op nummer 25 nog een BSO op nummer 15 een kinderdagverblijf. Handig als je kinderen in verschillende leeftijden hebt.

Op maandag, dinsdag en donderdag kunnen kinderen van 4 t/m 7 jaar op onze naschoolse opvang lekker ontspannen en vooral veel toffe dingen doen. Onze groepsruimte is gevestigd in een lokaal van basisschool de Bonte Tol. Daarnaast mogen we gebruikmaken van de speelzaal en de theaterzaal. We werken met vakkrachten die allemaal hun eigen specialisme hebben. Denk aan sport en bewegen, beeldende vorming, muziek, theater, dans, natuur, techniek en wetenschap. Daardoor hebben we elke week een ander activiteitenprogramma. Je kind bepaalt zelf aan welke activiteiten het deelneemt.

Bij mooi weer zijn we lekker buiten. We spelen op de aangrenzende natuurspeelplaats van de Bonte Tol, maar maken nóg liever uitstapjes in de omgeving. Zo brengen we regelmatig een bezoek aan Het Milieupark of een speeltuin in de buurt, zoals de speeltuin op het Corry Besselingplantsoen of de speeltuin bij de Mariaschool. De middagen op de BSO vliegen voorbij!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Anja van Vuuren & Ryan van Doorn
Locatiemanagers

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Gantellaan 5
2642 JK Pijnacker
015 202 30 33

Openingstijden: ma, di en do na schooltijd tot 19:00 uur

In vakanties van 8:00 tot 19:00 uur (vervroegde opvang mogelijk vanaf 7:00 uur)

LRK-nummer: 105097871 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Onze buitenschoolse opvang beschikt over 20 kindplaatsen verspreid over 1 groep met een vaste groepsleiding. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment mag je kind kiezen aan welke activiteit hij of zij deelneemt. De groepsleiding is het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind.

Scholen

Op onze BSO verwelkomen wij kinderen van de volgende scholen:

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding