Terug naar overzicht

BLOS Rotterdam | Locatie Levie Vorstkade (Sport BSO)

Welkom bij Sport BSO Levie Vorstkade!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS Sport BSO Levie Vorstkade in Rotterdam. 

Onze buitenschoolse opvang is gevestigd in de Kop van Zuid in Rotterdam, op steenworp afstand van ons kinderdagverblijf aan de Lodewijk Pincoffsweg. Ideaal voor ouders met kinderen in verschillende leeftijden. En op loopafstand vind je ons andere kinderdagverblijf aan de Entrepotstraat.

Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen hun hart ophalen bij onze veelzijdige Sport BSO. We beschikken over zes tennisbanen waar we genoeg ruimte hebben voor uitdagende sport- en spelactiviteiten. We tennissen, voetballen, badmintonnen en spelen tikkertje of buskruit. Maar er is ook ruimte voor creativiteit. De ruime binnenruimte leent zich uitstekend voor knutsel-, kook- en theateractiviteiten. Onze locatie is ingedeeld in vijf verschillende ruimtes zodat kinderen van alle leeftijdsgroepen een eigen plek hebben. In het atelier gaan de kinderen helemaal los met verf, wol en karton. En er is een aparte chillhoek waar de oudere kinderen rustig huiswerk kunnen maken of een boek kunnen lezen.

In de omgeving is genoeg te doen. We gaan regelmatig op avontuur in de natuur van het Hefpark. En tijdens onze bezoekjes aan verschillende bedrijven maken de kinderen kennis met allerlei beroepen. De middagen vliegen voorbij!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Soraima Benjamin
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Levie Vorstkade 65
3071 AG Rotterdam
010 - 215 00 50

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 14:00 – 18:30 uur. Tijdens schoolvakanties en studiedagen 7:30 – 18:30 uur.

LRK-nummer: 148847717 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Onze buitenschoolse opvang op de Kop van Zuid in Rotterdam beschikt over 34 kindplaatsen en werkt met een vaste groepsindeling. Om de kinderen houvast te bieden heeft elke groep een herkenbare kleur en een vaste groepsleiding. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment mag je kind kiezen aan welke activiteit hij of zij deelneemt. De groepsleiding is het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind.

Scholen

Onze buitenschoolse opvang is voor kinderen van de volgende scholen: 

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding