Terug naar overzicht

BLOS Rotterdam | Locatie Lodewijk Pincoffsweg (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Lodewijk Pincoffsweg

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Pincoffsweg in Rotterdam. 

Ons kinderdagverblijf is gevestigd in de Kop van Zuid in Rotterdam en is lopend, op de fiets en met de auto makkelijk te bereiken. Je kunt je auto voor de deur parkeren (tussen 9:00 en 18:00 uur betaald). 150 meter verderop, aan de Levie Vorstkade, vind je onze Sport BSO. Ideaal als je kinderen in verschillende leeftijden hebt. En op loopafstand, aan de Entrepotstraat, vind je ons andere kinderdagverblijf.

Op ons kinderdagverblijf kan je kind zichzelf zijn en spelenderwijs leren en ontdekken. Het welzijn van je kind zetten wij altijd op de eerste plaats. Samen ontdekken we de wereld om ons heen en maken we de wereld stap voor stap een beetje groter voor je kind.

De fijne binnen- en buitenruimtes prikkelen je kind om te ontdekken, te onderzoeken én te experimenteren. We hebben mooi spelmateriaal dat de kinderen uitdaagt in hun spel. Als het weer het toelaat spelen we lekker buiten. In de buitenruimte hebben we houten speeltoestellen en een zandbak waar we ons prima vermaken.

Speciaal voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar met een (taal)achterstand hebben we een VVE-groep. Een aantal dagdelen in de week is je kind welkom om spelenderwijs te leren. We lezen voor, zingen liedjes, doen spelletjes en knutselen samen. Je kind leert elke dag nieuwe woordjes en kan steeds meer zelf, zoals de jas ophangen, speelgoed opruimen of met andere kinderen spelen. Op het kinderdagverblijf werken we met een speciaal VVE-programma dat aansluit bij de belevingswereld van peuters. Daarmee haalt je kind zijn of haar achterstand in en bereiden we het voor op een soepele overstap naar de basisschool.

Tijdens de lunch eten we een versbereide, warme maaltijd en maakt je kind kennis met verschillende smaken en structuren.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van hart welkom!

Soraima Benjamin
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Lodewijk Pincoffsweg 329
3071 AS Rotterdam
010 - 215 00 50

Openingstijden: 7:30 – 18:00 uur 

LRK-nummer: 241432200 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf op de Kop van Zuid in Rotterdam beschikt over de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 1,5 jaar)
  • 1 horizontale groep (1,5 tot 2,5 jaar)
  • 1 horizontale VVE-groep (2,5 tot 4 jaar)

Warme maaltijd van Moekes Maaltijd

Op ons kinderdagverblijf bieden we iedere middag een warme, verse en biologische maaltijd van Moekes Maaltijd aan. De maaltijden zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen: eenvoudig, laag op smaak, divers en helemaal van deze tijd. Moeke kookt graag met verse seizoensproducten en volkoren ingrediënten. De ingrediënten zijn voor 90% biologisch en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding