Terug naar overzicht

BLOS Sassenheim | Locatie Kagerplein (BSO)

Welkom bij BSO Kagerplein!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS buitenschoolse opvang Kagerplein in Sassenheim! Onze locatie is goed bereikbaar met de fiets en de auto, die je makkelijk kunt parkeren. Je vindt ons op het kleuterplein van basisschool De Springplank in Sassenheim.

Onze knusse locatie beschikt over een ruim lokaal waar kinderen van 4 tot 7 jaar lekker kunnen spelen, lezen of knutselen. Ook is er een keuken voor leuke kookactiviteiten en maken we gebruik van de speelzaal in de school én het grote speelplein met een moestuinbak. Na een intensieve schooldag vinden wij het belangrijk dat jouw kind lekker van zijn of haar vrije middag kan genieten. We bieden kinderen leuke activiteiten en workshops die zijn afgestemd op hun leeftijd en wensen.

We besteden veel aandacht aan natuurbeleving, buitenspelen, sport en spel. Elke dag spelen we buiten en onderhouden we de moestuinbak, waar we ieder jaar weer opnieuw zaaien en planten. We verbouwen o.a. tomaten, komkommer, paprika, maïs en heel veel bloemen voor de bijen, vlinders en andere insecten. Twee keer per jaar organiseren we een maand lang een natuurproject, deze staan in het teken van dieren, planten of afval & recycling. En tijdens schoolvakanties is er natuurlijk een gezellig en gevarieerd programma, bomvol leuke thema’s, activiteiten, workshops en uitstapjes.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Linda Weijers
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Kagerplein 30
2172 EA Sassenheim
06 132 310 05

Openingstijden: ma, di en do na schooltijden tot 18.30 uur

Vakanties: ma t/m vrij 8.00 - 18.30 uur op locatie St. Antoniuslaan

LRK-nummer: 904142024 - naar inspectierapport

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 20 kindplaatsen. De groepsleiding is voor jou als ouder het vaste aanspreekpunt.  

Scholen

De buitenschoolse opvang aan het Kagerplein is voor kinderen van de volgende school: 

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding