Terug naar overzicht

BLOS Sassenheim | Locatie St. Antoniuslaan (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Sint Antoniuslaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Sint Antoniuslaan 11! Voorheen waren wij Trias Kinderopvang. Met ingang van maart 2021 zijn we samen met BLOS verder gegaan. Ons rustig gelegen kleinschalige kinderdagverblijf, vind je naast basisschool Het Sterrenwerk en ligt op loopafstand van Park Rusthoff en het centrum van Sassenheim. Wij zijn goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer én de auto. Direct naast ons vind je onze peuteropvang en buitenschoolse opvang. Ideaal voor ouders met kinderen met verschillende leeftijden. 

De ruimtes van ons kinderdagverblijf zijn duurzaam ingericht en hebben een rustige, natuurlijke uitstraling. De twee verticale groepen beschikken over verschillende speelhoeken waar de kinderen alle ruimte hebben om lekker te bewegen en te spelen. Speciale tafels bieden een veilige plek om gezellig samen te eten, te drinken en te knutselen. Dagelijks lezen onze pedagogisch medewerkers voor en zingen ze liedjes met de kinderen. We bewonderen elkaars knutsels, waarbij het ontdekken wat je al kunt belangrijker is dan het eindresultaat. En op een zonnige (warme) dag, openen wij onze deuren en zetten al onze activiteiten buiten voort.

Ons kinderdagverblijf heeft een ruime buitenspeelplek en een mooie beleeftuin met allerlei kruiden, groentes en (pluk)bloemen. De kinderen kunnen via stapstenen door de beleeftuin lopen en zelf al het moois ontdekken. We beschikken over een peuterglijbaan, een zandbak en een wilgenhut om je lekker in te verstoppen. Uitdagend spelen is een thema waar we veel aandacht aan besteden. We hebben een klimrek van Pikler en een slackline waarmee de kinderen hun grenzen verkennen. En onze beweegcoach zorgt regelmatig voor uitdagende activiteiten, zoals een parcours of valtraining.

Iedere dag spelen we buiten, maar we gaan ook regelmatig op pad naar Park Rusthoff in Sassenheim. We brengen oud papier weg, lopen naar de markt of gaan op bezoek bij de kinderboerderij. We zoeken mooie natuurschatten in het park en lopen het Kabouterpad. We leren kinderen spelenderwijs van alles over de natuur en (kriebel)beestjes. Twee keer per jaar organiseren we een maand lang een natuurproject, deze staan in het teken van dieren, planten of afval & recycling.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Marijke Rodenburg
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk in de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past. 

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Kinderdagverblijf

Sint Antoniuslaan 11
2171 EL Sassenheim
0252 226036

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 128855435 - naar register

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 2 verticale groepen (0 tot 4 jaar)

Peuter Academie

Iedere ochtend rond 10.00 uur verzorgen we, voor peuters vanaf 2,5 jaar, de Peuter Academie activiteit. Hiermee bereiden we kinderen op een speelse manier voor op de basisschool. 

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding