Terug naar overzicht

BLOS Sassenheim | Locatie St. Antoniuslaan (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Sint Antoniuslaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Sint Antoniuslaan 11! Ons rustig gelegen kleinschalige kinderdagverblijf, vind je naast basisschool Het Sterrenwerk en ligt op loopafstand van Park Rusthoff en het centrum van Sassenheim. Wij zijn goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer én de auto. Direct naast ons vind je onze peuteropvang en buitenschoolse opvang. Ideaal voor ouders met kinderen met verschillende leeftijden. 

De ruimtes van ons kinderdagverblijf zijn duurzaam ingericht en hebben een rustige, natuurlijke uitstraling. De twee verticale groepen beschikken over verschillende speelhoeken waar de kinderen alle ruimte hebben om lekker te bewegen en te spelen. Speciale tafels bieden een veilige plek om gezellig samen te knutselen en tussen de middag te genieten van een broodmaaltijd. Dagelijks lezen onze pedagogisch medewerkers voor en zingen ze liedjes met de kinderen. We bewonderen elkaars knutsels, waarbij het ontdekken wat je al kunt belangrijker is dan het eindresultaat. En op een zonnige (warme) dag, openen wij onze deuren en zetten al onze activiteiten buiten voort.

Ons kinderdagverblijf heeft een ruime buitenspeelplek en een mooie beleeftuin met allerlei kruiden, groentes en (pluk)bloemen. De kinderen kunnen via stapstenen door de beleeftuin lopen en zelf al het moois ontdekken. We beschikken over een peuterglijbaan, een zandbak en een wilgenhut om je lekker in te verstoppen. Uitdagend spelen is een thema waar we veel aandacht aan besteden. We hebben een glijbaan, touwenrek en klimrek van Pikler waarmee de kinderen hun grenzen verkennen. 

Iedere dag spelen we buiten en wanneer de kindaantallen het toelaten gaan we op pad naar Park Rusthoff in Sassenheim. We lopen naar de markt of gaan op bezoek bij de kinderboerderij. We leren kinderen spelenderwijs van alles over de natuur en (kriebel)beestjes. 

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Marijke Rodenburg
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Kinderdagverblijf

Sint Antoniuslaan 11
2171 EL Sassenheim
0252 226036

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 128855435 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 2 verticale groepen (0 tot 4 jaar)

Peuter Academie

Iedere ochtend rond 10.00 uur verzorgen we, voor peuters vanaf 2,5 jaar, de Peuter Academie activiteit. Hiermee bereiden we kinderen op een speelse manier voor op de basisschool. 

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding