Terug naar overzicht

BLOS Sassenheim | Locatie Vijfmeiweg (BSO)

Welkom bij BSO Vijfmeiweg!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS buitenschoolse opvang Vijfmeiweg! We zijn goed bereikbaar met de fiets en met de auto. Je vindt ons in het clubgebouw van rugbyvereniging De Bassets in Sassenheim. We bieden buitenschoolse opvang aan kinderen van 7 t/m 12 jaar.

Onze BSO maakt gebruik van een grote ruimte waar kinderen lekker kunnen spelen, lezen of knutselen. We hebben een grote keuken voor leuke kookactiviteiten en natuurlijk maken we volop gebruik van de rugbyvelden voor veel beweegplezier! Onze activiteiten en workshops zoals voetbal, balsporten, koken en techniek stemmen we altijd af op de leeftijd van de kinderen. Regelmatig 'vergaderen' we samen met de kinderen en bespreken waar zij behoefte aan hebben.

Twee keer per jaar organiseren we een maand lang een natuurproject, deze staan in het teken van dieren, planten of afval & recycling. En tijdens schoolvakanties zorgen we natuurlijk voor een gezellig en gevarieerd vakantieprogramma, boordevol leuke thema’s, activiteiten, workshops en uitstapjes!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Marlou Jongeneelen
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Buitenschoolse opvang

Vijfmeiweg 37a
2172 VK Sassenheim
06 287 177 98

Openingstijden: ma, di en do na schooltijden tot 18.30 uur

Vakanties: 8.00 - 18.30 uur (wo en vr locatie St. Antoniuslaan)

LRK-nummer: 196273742 - naar inspectierapport

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 36 kindplaatsen en werkt met een vaste groepsindeling. Om de kinderen houvast te bieden heeft iedere basisgroep een herkenbare kleur en een vaste groepsleiding. Voor jouw kind betekent het werken met vaste basisgroepen dat hij op aangewezen momenten gezamenlijk met zijn groep eet en drinkt. Tijdens de opvang is jouw kind verder vrij om te kiezen waar en met wie hij wil spelen. De groepsleiding van de basisgroep is voor jou als ouder het vaste aanspreekpunt.  

Scholen

De buitenschoolse opvang aan de Vijfmeiweg is voor kinderen van de volgende scholen: 

 

Tussenschoolse opvang

Wij verzorgen de tussenschoolse opvang bij basisschool De Overplaats. Kinderen nemen hun lunch zelf mee en eten deze, samen met de leerkracht, in de klas op. Tijdens het buitenspelen, houdt ons vaste team van pedagogisch medewerkers en vrijwilligers toezicht op de kinderen en zorgen voor een goede overdracht aan school.

Wil je gebruikmaken van tussenschoolse opvang voor jouw kind? Schrijf je kind dan in via het inschrijfformulier.

Heb je vragen? Neem gerust contact op met Justin Vink, coördinator TSO via tso-sassenheim@blos.nl of 06 209 997 25.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding