Terug naar overzicht

BLOS Sassenheim | Locatie Willibrorduslaan (BSO)

Welkom bij BSO St. Willibrorduslaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS buitenschoolse opvang St. Willibrorduslaan in Sassenheim! Onze buitenschoolse opvang vind je in basisschool De Overplaats en is op loopafstand van Park Rusthoff en het centrum van Sassenheim. We zijn goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto die je makkelijk rondom school kunt parkeren.

We beschikken over een eigen ruimte waar de kinderen kunnen spelen, lezen of knutselen. Ook maken we gebruik van de aula, de speelzaal en het grote plein. Kinderen van 4 tot 7 jaar kunnen na schooltijd even lekker bij ons ontspannen en samen met vrienden en vriendinnen genieten van hun vrije middag. Alle activiteiten en workshops stemmen we af op de leeftijd van de kinderen en hun wensen.

Onze buitenschoolse opvang besteedt veel aandacht aan natuurbeleving, buitenspelen, sport en spel. Elke dag spelen we buiten, maar we gaan ook regelmatig op pad. We zetten bijvoorbeeld speurtochten uit of zoeken naar mooie materialen in het park om mee te knutselen. Op ons plein hebben we moestuinbakken waarin we ieder jaar aardbeien, tomaten, komkommer en bloemen voor de bijen en insecten zaaien en planten. Twee keer per jaar organiseren we een maand lang een natuurproject, deze staan in het teken van dieren, planten of afval & recycling. En tijdens schoolvakanties hebben we natuurlijk een gezellig en gevarieerd vakantieprogramma, bomvol leuke thema’s, activiteiten, workshops én uitstapjes. 

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Jojanneke Rengefors
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Buitenschoolse opvang

Willibrorduslaan 71
2171 VB Sassenheim
06 280 818 98

Openingstijden: ma, di en do na schooltijden tot 18.30 uur

Vakanties:  ma, di, en do 8.00 - 18.30 uur (wo en vrij op locatie St. Antoniuslaan)

LRK-nummer: 579938669 - naar inspectierapport

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 40 kindplaatsen en werkt met een vaste groepsindeling. Om de kinderen houvast te bieden heeft iedere basisgroep een herkenbare kleur en een vaste groepsleiding. Voor jouw kind betekent het werken met vaste basisgroepen dat hij op aangewezen momenten gezamenlijk met zijn groep eet en drinkt. Tijdens de opvang is jouw kind verder vrij om te kiezen waar en met wie hij wil spelen. De groepsleiding van de basisgroep is voor jou als ouder het vaste aanspreekpunt.  

Scholen

De buitenschoolse opvang aan de Willibrorduslaan is voor kinderen van de volgende school: 

 

Tussenschoolse opvang

Wij verzorgen de tussenschoolse opvang bij basisschool De Overplaats. Kinderen nemen zelf hun lunch  mee en eten deze, samen met de leerkracht, in de klas op. Tijdens het buitenspelen, houdt ons vaste team van pedagogisch medewerkers en vrijwilligers toezicht op de kinderen en zorgen voor een goede overdracht aan school.

Wil je gebruikmaken van tussenschoolse opvang voor jouw kind? Schrijf je kind dan in via het inschrijfformulier.

Heb je vragen? Neem gerust contact op met Justin Vink, coördinator TSO via [email protected] of 06 209 997 25.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding