Terug naar overzicht

BLOS Berkel en Rodenrijs | Locatie Het Hoge Land CVV Berkel (Sport BSO)

Welkom bij Sport BSO Het Hoge Land!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS Sport BSO Het Hoge Land in Berkel en Rodenrijs! 

Sport BSO Het Hoge Land is dé plek voor jonge sport- en spelliefhebbers. Je vindt ons bij voetbalvereniging CVV Berkel op Het Hoge Land 25 in Berkel en Rodenrijs. Hier hebben we twee kunstgrasvelden en een pannakooi tot onze beschikking. De middagen staan volledig in het teken van sport en spel. We voetballen, badmintonnen, hockeyen en spelen tikkertje of buskruit. Bij slecht weer kunnen we uitwijken naar de ruime sportkantine. Zo kunnen we in alle jaargetijden leuke sport- en spelactiviteiten doen. We geven je kind de ruimte om zich breed te oriënteren en zelfstandig zijn of haar talenten te ontdekken.

Ook tijdens schoolvakanties zorgen we voor een aantrekkelijk programma bomvol leuke sport- en kookactiviteiten, creatieve workshops en uitstapjes. Je kind hoeft zich geen moment te vervelen en de tijd vliegt voorbij!

Wanneer je je kind aan het einde van de middag komt ophalen, kun je je auto vrij parkeren op de grote parkeerplaats. In verband met de veiligheid van de kinderen willen we je vragen niet het terrein op te rijden.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Evelien de Bruin
Locatiecoördinator

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Het Hoge Land 25
2652 EA Berkel en Rodenrijs
06 429 049 68

Openingstijden: na schooltijd tot 18.30 uur 

Tijdens vakanties: vanaf 8.00 uur

LRK-nummer: 122995405 - naar register

Groepsindeling

Op onze buitenschoolse opvang hebben we 40 kindplaatsen verspreid over 3 groepen. Om de kinderen houvast te bieden heeft elke groep een herkenbare kleur en een vaste groepsleiding. Onze Sport BSO kenmerkt zich door het sportieve activiteitenaanbod. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment mag je kind kiezen aan welke activiteit hij of zij deelneemt. De groepsleiding is het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind.

Scholen

Met onze groene bakfiets halen we kinderen op van de volgende scholen:

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding