Terug naar overzicht

BLOS Delft | Locatie Brasserskade voetbalvereniging DHL (Sport BSO)

Welkom bij Sport BSO Brasserskade!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Sport BSO Brasserskade in Delft! 

Is jouw kind dol op sporten en bewegen? Dan is onze sportieve buitenschoolse opvang ideaal voor je kind! Onze naschoolse opvang is gevestigd op het terrein van voetbalvereniging DHL aan de Brasserskade in Delft. We hebben de gehele sportaccommodatie inclusief buitenvelden en de speeltuin tot onze beschikking. Zo kunnen we de hele middag de meest uiteenlopende sporten beoefenen en ontdekt je kind wat hij of zij echt leuk vindt. Rondom het terrein is een nieuwe survivalrunbaan gebouwd waar de oudste kinderen van de BSO onder begeleiding mogen klimmen en klauteren.

Naast sporten en spelen gaan we er ook regelmatig op uit. De omgeving biedt volop mogelijkheden om spelenderwijs de natuur te ontdekken. Vlak bij onze locatie ligt het hertenkamp en de Delftse hout. We geven je kind alle ruimte om op ontdekking te gaan, te experimenteren, nieuwe vaardigheden op te doen en zijn of haar talenten te ontdekken. Natuurlijk is er ook ruimte om te ontspannen of rustig huiswerk te maken. Niets moet, (bijna) alles mag!

Wanneer je je kind aan het einde van de middag ophaalt, kun je je auto gratis parkeren langs de groenstrook voor het terrein. De locatie is ook goed bereikbaar met de fiets en het openbaar vervoer.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Buitenschoolse opvang

Brasserskade 234
2616 LA Delft
06 248 565 54

Openingstijden: na schooltijd tot 18.30 uur 

Tijdens vakanties: vanaf 7.30 uur

LRK-nummer: 236056712 - naar inspectierapport

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Groepsindeling

Op onze buitenschoolse opvang hebben we 100 kindplaatsen verspreid over 5 groepen. Om de kinderen houvast te bieden heeft elke groep een herkenbare kleur en een vaste groepsleiding. Onze Sport BSO kenmerkt zich door het sportieve activiteitenaanbod. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment mag je kind kiezen aan welke activiteit hij of zij deelneemt. De groepsleiding is het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind.

Scholen

Onze Sport BSO is voor kinderen van de volgende scholen:

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding