Terug naar overzicht

BLOS De Meern | Locatie Loenenseboslaan (Sport BSO)

Welkom bij Sport BSO Loenenseboslaan!

Namens het hele team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Sport BSO Loenenseboslaan in De Meern! Sinds 2009 zijn wij gevestigd op Sportpark De Meern in Leidsche Rijn. Voor veel ouders is onze locatie ook bekend als Brood en Spelen (sinds 2018 onderdeel van BLOS kinderopvang). Onze buitenschoolse opvang locatie is gericht op sport- en spelactiviteiten. De nabij het mooie Máximapark gelegen locatie is vanuit heel Leidsche Rijn goed bereikbaar.

Onze Sport BSO bevindt zich in het clubhuis van voetbalvereniging V.V. De Meern. Op deze locatie hebben wij beschikking over de voetbalvelden. We bieden verschillende activiteiten aan gericht op sport en spel. Denk hierbij aan voetbal, hockey, honkbal, dans, taekwondo en sportclinics. In onze onze binnenruimtes vinden ook creatieve binnenactiviteiten plaats.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Sandra van Zetten
Locatiecoördinator

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan op onze BLOS locatie Loenenseboslaan in De Meern. Kijk in de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past. 

Adres

Buitenschoolse opvang

Loenenseboslaan 2
3454 NT De Meern
06 360 435 52

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK nummer: 434361781 - naar register

Groepsindeling

Sport BSO De Meern beschikt over 50 kindplaatsen en werkt met een vaste groepsleiding. De opvang kenmerkt zich door persoonlijke aandacht voor de kinderen en het gevarieerde sportactiviteitenprogramma. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment kan jouw kind kiezen aan welke activiteit hij wil deelnemen. De groepsleiding vormt het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind.

Scholen

Deze BLOS Sport BSO is voor kinderen van de volgende scholen:

Vakantieopvang

Gaat jouw kind normaal niet naar de BSO, maar zit je in de vakantieperiode wel omhoog? Geen probleem, je kind kan ook alleen tijdens de vakantie komen. Of wil je in de vakantieperiode meer BSO dagen afnemen dan normaal, dan kan dat ook! 

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken De Kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding