Terug naar overzicht

BLOS Den Haag | Locatie Laan van Kans Handbalvereniging Hercules (Sport BSO)

Welkom bij Sport BSO Laan van Kans!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Sport BSO Laan van Kans in Den Haag! Voorheen waren wij BSO Hakuna Matata. Met ingang van juni 2021 zijn we samen met BLOS verdergegaan.

Onze Sport BSO is gevestigd in de ruime sportkantine van handbalvereniging Hercules gelegen aan de Laan van Kans in Ypenburg - Den Haag. Kinderen die dol zijn op sporten en bewegen kunnen bij ons hun hart ophalen. Onze locatie biedt namelijk veel sport- en spelmogelijkheden. Beneden hebben we twee geasfalteerde handbalvelden en naast de sporthal ligt een groot kunstgrasveld met 6 tennisbanen. Ook hebben we beschikking tot een groot overdekt terras en een ruime keuken waar we leuke kookactiviteiten doen.

De omgeving biedt genoeg mogelijkheden voor plezier. We gaan op ontdekkingsreis door de natuur en in de rustige kindvriendelijke wijk doen we regelmatig speurtochten. Op onze Sport BSO vind je het beste van twee werelden: sport en natuur!

Onze locatie is goed bereikbaar met de fiets, auto en het openbaar vervoer. Daarnaast is er voldoende gratis parkeergelegenheid op het grote parkeerterrein. Handig tijdens het ophalen!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Manja van Otterloo
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Laan van Kans 13
2496 VB Den Haag
06 186 840 46

Openingstijden: na schooltijd tot 18.30 uur 

Tijdens vakanties: vanaf 8.00 uur

LRK-nummer: 103493578 - naar register

 

Groepsindeling

Onze buitenschoolse opvang heeft 40 kindplaatsen verspreid over 2 groepen. Om de kinderen houvast te bieden heeft elke groep een herkenbare kleur en een vaste groepsleiding. Onze Sport BSO kenmerkt zich door het sportieve activiteitenaanbod. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment mag je kind kiezen aan welke activiteit hij of zij deelneemt. De groepsleiding is het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind. Tijdens schoolvakanties of op studiedagen voegen wij de groepen soms samen met onze BSO locatie aan de Madurolaan.

Scholen

Met onze groene bakfiets halen we kinderen op van de volgende scholen:

Ruilbeleid

Tot en met 31 december 2021 heeft deze locatie een afwijkend ruilbeleid. Lees hier het ruilbeleid.

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding