Terug naar overzicht

BLOS Wateringen | Locatie Dr. Schaepmanstraat (Sport BSO)

Welkom bij Sport BSO Dr. Schaepmanstraat!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS Sport BSO Dr. Schaepmanstraat in Wateringen! 

Je vindt onze Sport BSO in basisschool de Hofvilla in een rustige woonwijk grenzend aan het Hofpark met voldoende parkeergelegenheid in de woonwijk. Op deze fijne locatie vangen we kinderen van verschillende basisscholen na schooltijd op. We hebben een prachtig gerenoveerde gymzaal met klimmuur en een uitdagend schoolplein met houten speeltoestellen waar we ons uren vermaken.

Sporten, spelen en bewegen vinden wij heel belangrijk. We zijn er namelijk van overtuigd dat je door te bewegen veel kunt leren. Tijdens het sporten en spelen werken we aan verschillende vaardigheden, zoals creatief denken, samenwerken, zelfregulering, kritisch denken en sociale vaardigheden. We bieden een wisselend programma aan sport- en spelactiviteiten waarbij we rekening houden met de leeftijd en het niveau van je kind. Naast sport en spel doen we ook creatieve en culturele activiteiten, we koken, gaan de natuur in en maken leuke uitstapjes naar bijvoorbeeld het Hofpark dat om de hoek ligt of speeltuin de Kindster. De middagen vliegen voorbij!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Chris van Dam
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Dr. Schaepmanstraat 2
2291 SX Wateringen
06 249 619 21

Openingstijden: na schooltijd tot 18.30 uur 

Voorschoolse opvang: vanaf 7.30 uur

Tijdens vakanties: vanaf 7.30 uur

LRK-nummer: 147710650 - naar inspectierapport

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Groepsindeling

Onze buitenschoolse opvang beschikt over 60 kindplaatsen verspreid over 3 groepen. Om de kinderen houvast te bieden heeft elke groep een herkenbare kleur en een vaste groepsleiding. Onze Sport BSO kenmerkt zich door het sportieve activiteitenaanbod. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment mag je kind meedoen met een groeps(sport)activiteit die ingedeeld is op leeftijd. De groepsleiding is het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind.

Scholen

Deze Sport BSO vangt kinderen op van de volgende scholen:

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding