Terug naar overzicht

BLOS Utrecht | Locatie Beethovenlaan (KDV)

Welkom bij de Beethovenlaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Beethovenlaan in Utrecht! Ons kinderdagverblijf vind je in de groene en kindvriendelijke wijk Oog in Al.

Onze locatie is huiselijk en vertrouwd ingericht. Er zijn veel spel- en ontwikkelingsmaterialen aanwezig: voor ieder kind wat wils! Met een ruime aangrenzende tuin beleeft jouw kind bij ons eindeloos veel speelplezier. Daarnaast organiseren wij jaarlijks bijzondere activiteiten zoals het midzomernachtfeest, opa & oma ochtend en kinderkunstdag.

Elke week ondernemen we samen leuke dingen, ook buiten de deur. We zorgen voor verschillende activiteiten in de tuin en als het weer het toelaat gaan we naar het nabijgelegen park Oog in Al waar we naar de hertjes kijken of spelen in de speeltuin.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Bo Hogeweg
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Beethovenlaan 2
3533 ET Utrecht
030 737 05 52

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 915189860 - naar inspectierapport

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 1 verticale groep (0 tot 4 jaar)

BLOS extra's

Leuk om te weten is dat de fotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later!

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding