Terug naar overzicht

BLOS Utrecht | Locatie Alexander Numankade (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Alexander Numankade!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Alexander Numankade in Utrecht! 

Je vindt ons prachtige, nieuwe kinderdagverblijf in de Zeeheldenbuurt in hartje Utrecht. De locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het is er verrassend licht, ondanks dat het gelegen is in het souterrain van het Utrechts archief. De binnenruimtes zijn met de grootste zorg veilig, sfeervol en warm ingericht. Zo voelt je kind zich snel thuis en kan het spelenderwijs op ontdekking.

Op ons kinderdagverblijf bieden we opvang aan baby’s en dreumesen (0 tot 2 jaar). Later breiden we uit met nog een babygroep en twee peutergroepen (2 tot 4 jaar).

De locatie bevindt zich op loopafstand van het Griftpark en Stadsboerderij Grifstede. Daar zijn we dan ook regelmatig te vinden. Ook zijn er genoeg speeltuinen in de buurt. Dat zorgt gegarandeerd voor frisse neusjes, blosjes op de wangen en veel buitenspeelplezier! Gaat je kind met ons mee op avontuur?

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Mariska Edelbroek
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Alexander Numankade 199-200
3572 KW Utrecht
085 732 62 88

Openingstijden: 07:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 306482563 - naar inspectierapport

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding