Terug naar overzicht

BLOS Voorburg | Locatie Prins Bernhardlaan 242 (BSO)

Welkom bij BSO Prins Bernhardlaan 242!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS BSO Prins Bernhardlaan in Voorburg. Je vindt onze buitenschoolse opvang op sportpark ’t Loo, midden in het hart van Voorburg, langs de doorgaande route tussen Leidschendam en Den Haag. Op hetzelfde terrein hebben we ook een kinderdagverblijf. Ideaal voor ouders met kinderen in verschillende leeftijden.

Op onze BSO hebben we genoeg ruimte om leuke activiteiten te doen. We mogen gebruikmaken van de ruimtes in het gebouw van voetbalvereniging Forum Sport, de sportvelden en de centrale hal. De binnenruimtes zijn gezellig en huiselijk ingericht en hebben grote ramen wat zorgt voor een gezonde dosis daglicht.

Na schooltijd kunnen kinderen van 4 tot 13 jaar bij ons lekker spelen en ontspannen. We hebben een uitdagend activiteitenprogramma en besteden veel aandacht aan kunst en sport. Op onze BSO hoeft je kind zich geen moment te vervelen. 

Hoewel er op onze buitenschoolse opvang genoeg te beleven is, gaan we regelmatig met de GoCab op bezoek bij onze BSO-locatie Ultramarijnhof. Hier zijn verschillende dieren, een fijne speelweide en een grote moestuin. De weilanden gebruiken we voor uiteenlopende sportactiviteiten. De middagen vliegen voorbij!

Anja van Vuuren
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Prins Bernhardlaan 242
2273 BP Voorburg
070 221 00 92

Openingstijden: na schooltijd tot 19:00 uur

Tijdens vakanties: van 8:00 tot 19:00 uur (vervroegde opvang mogelijk vanaf 7:00 uur)

LRK-nummer: 160055957 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Onze buitenschoolse opvang beschikt over 49 kindplaatsen verspreid over 2 groepen en werkt met een vaste groepsindeling. Om de kinderen houvast te bieden heeft elke groep een vaste groepsleiding. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment mag je kind kiezen aan welke activiteit hij of zij deelneemt. De groepsleiding is het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding