Terug naar overzicht

BLOS Voorburg | Locatie Prins Bernhardlaan 244 (BSO)

Welkom bij BSO Prins Bernhardlaan 244!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS BSO Prins Bernhardlaan 244 in Voorburg. Je vindt onze buitenschoolse opvang op sportpark 't Loo, midden in het hart van Voorburg, langs de doorgaande route tussen Leidschendam en Den Haag. In hetzelfde pand hebben we ook een kinderdagverblijf en op hetzelfde terrein hebben we nog een BSO. Ideaal als je kinderen in verschillende leeftijden hebt. 

Op onze buitenschoolse opvang kunnen kinderen van 4 en 5 jaar na schooltijd lekker ontspannen en vooraf toffe dingen doen. Op het terrein mogen we gebruik maken van de sportvelden, daardoor hebben we genoeg ruimte om er een gezellige middag van te maken. Elke dag zorgen we voor afwisselende activiteiten, zoals sport, kunst, knutselen en koken. En het leukste van alles is dat je kind zelf mag bepalen aanw elke activiteiten het deelneemt. 

We gaan ook graag op avontuur in de omgeving. Zo brengen we regelmatig met onze GoCab een bezoek aan onze BSO-locatie Ultramarijnhof. Deze buitenschoolse opvang is gevestigd op het terrein van kinderboerderij Essesteijn en heeft een gezellige speelweide met varkens, koeien en konijnen. De weilanden lenen zich uitstekend voor uiteenlopende sport- en spelactiviteiten. De middagen vliegen voorbij!

Anja van Vuuren
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Prins Bernhardlaan 244
2273 BP Voorburg
070 - 221 00 92

Openingstijden: ma, di en zo na schooltijd tot 19:00 uur

Tijdens studiedagen en schoolvakanties: 08:00 tot 19:00 uur

LRK-nummer: 319085326 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Onze buitenschoolse opvang beschikt over 20 kindplaatsen verspreid over 1 groep en werkt met een vaste groepsindeling. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment mag je kind kiezen aan welke activiteit hij of zij deelneemt. De groepsleiding is het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding