Terug naar overzicht

BLOS Voorburg | Locatie Ultramarijnhof (BSO)

Welkom bij BSO Ultramarijnhof!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS BSO Ultramarijnhof in Voorburg. 

Is jouw kind dol op buitenspelen, dieren en lekker vies worden? Dan is onze buitenschoolse opvang echt iets voor hem of haar! Wij zijn namelijk gevestigd op het terrein van kinderboerderij Essesteijn. Net als onze peuteropvang. Onze groepsruimte vind je in het woonhuis van de boerderij. Dit pand is een rijksmonument en heeft nog veel oude elementen, zoals een bakoven, wasketel en trog. Er is zelfs een echte bedstee, die de kinderen als hut gebruiken. Ook is er een grote boerenkeuken waar we samen koken met etenswaren uit onze eigen tuin. We werken met vakkrachten die gespecialiseerd zijn in onder andere beeldende kunst, muziek, theater, dans, techniek, natuur en sport. Zo kunnen we een uitdagend en afwisselend activiteitenprogramma bieden op onze BSO.

Buiten op het terrein hebben we een gezellige speelweide voor de jongste kinderen en er zijn natuurlijk dieren, zoals varkens, koeien en konijnen. De dieren worden verzorgd door de cliënten van Middin. De kinderen mogen daar soms bij helpen. Op onze BSO besteden we veel aandacht aan natuurbeleving. We hebben een unieke buitenruimte met bomen, struiken en een grote moestuin waar de kinderen onder leiding van de natuurcoach meer leren over planten, zaaien en oogsten. Aangrenzend aan de moestuin liggen de weilanden die we gebruiken voor gave sportactiviteiten. Er is genoeg te doen op onze buitenschoolse opvang, de middagen vliegen voorbij!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Marjo Broekman
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Ultramarijnhof 8
2272 JR Voorburg
070 221 15 64

Openingstijden: na schooltijd tot 19:00 uur

Tijdens vakanties van 8:00 tot 19:00 uur

LRK-nummer: 212930370 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Onze buitenschoolse opvang beschikt over 32 kindplaatsen. Om de kinderen houvast te bieden heeft elke groep een herkenbare kleur en een vaste groepsleiding. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment mag je kind kiezen aan welke activiteit hij of zij deelneemt. De groepsleiding is het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind.

Scholen

Onze BSO op het terrein van kinderboerderij Essesteijn werkt samen met de volgende scholen:

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding