Terug naar overzicht

BLOS Voorburg | Locatie Ultramarijnhof (peuteropvang)

Welkom bij peuteropvang Ultramarijnhof!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS peuteropvang Ultramarijnhof in Voorburg. Op 22 augustus 2022 openen wij onze deuren. Onze peuteropvang is gelegen op het terrein van kinderboerderij Essesteijn. Een unieke, groene locatie midden in de stad. Hier vind je ook onze buitenschoolse opvang.

In het woongedeelte van de boerderij hebben we twee fijne groepsruimtes waar de kinderen zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen. Speciaal voor peuters vanaf 2 jaar hebben we een ruimte waar we peuterplusactiviteiten aanbieden. Tijdens het ochtendprogramma doen we ontwikkelingsgerichte activiteiten waarbij we al het moois op de boerderij benutten. We praten over de dieren, maken de stallen schoon en bekijken en aaien de cavia’s en konijntjes.

Op onze peuteropvang besteden we veel aandacht aan natuurbeleving. Er is een veilig omheinde tuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Lekker vies worden, samen op onderzoek uit en spelen met water en aarde. Natuurlijk zijn er ook dieren, zoals koeien, varkens en konijnen. De dieren worden verzorgd door de cliënten van Middin. Af en toe mogen de kinderen daarbij helpen.

We maken geregeld een uitstapje naar de omheinde speeltuin, die ook op het terrein van kinderboerderij Essesteijn ligt. Hier kunnen de kinderen veilig spelen op de speeltoestellen. De wandeling ernaartoe is alleen al heel leuk, want er is altijd wel wat te zien. De molen, koeien, poezen of klepperende ooievaren. Elke dag is een avontuur!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Marjo Broekman
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Ultramarijnhof 8
2272 JR Voorburg
070 - 221 15 64

Openingstijden: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8:00 tot 14:00 uur.

Op feestdagen en tijdens schoolvakanties gesloten.

LRK-nummer: 286391065 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Op onze peuteropvang hebben we de volgende groepen: 

  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding