Terug naar overzicht

BLOS Voorburg | Locatie Vijverhof (KDV 2-4 jaar)

Welkom bij kinderdagverblijf Vijverhof!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Vijverhof in Voorburg! Voorheen waren wij Kindercentrum ZieZoo. Met ingang van 1 november 2021 zijn we met BLOS kinderopvang verdergegaan. Je vindt ons kinderdagverblijf in hetzelfde pand als basisschool De Vijverhof. Ons lokaal heeft een eigen ingang dat naast de kleuterlokalen ligt. We werken nauw samen met de leerkrachten van basisschool De Vijverhof. Zo raken de kinderen alvast bekend met de school. 

Ons kinderdagverblijf is gevestigd in een sfeervol monumentaal pand met een karakteristieke voorgevel. Hier vangen we peuters op in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Onze gezellig ingerichte groepsruimte heeft verschillende hoeken om te spelen en een eigen deur naar buiten. Op onze peuteropvang leert je kind elke dag iets nieuws, zoals sociale vaardigheden, maar ook omgaan met andere kinderen en het sluiten van vriendschappen. We dagen je kind uit om zoveel mogelijk zelfstandig te doen. Bijvoorbeeld zelfstandig de boterham smeren en beleggen of zelfstandig de jas aantrekken. Ook besteden we aandacht aan bewegen, muziek, kunstzinnige expressie, koken en natuur.

We spelen graag buiten met de peuters. Het afgesloten speelplein zorgt voor oneindig veel avontuurlijk buitenspeelplezier. Daarnaast gaan we regelmatig lekker op stap in de omgeving. We spelen in de speeltuin, maken een wandeling of bezoeken de kinderboerderij waar onze BSO Ultramarijnhof gevestigd is. Wanneer de kinderen nog op school zitten, hebben we het rijk alleen! Er zijn speelweides, een moestuin, speeltuin en natuurlijk dieren. We knuffelen met de konijntjes en kijken bij de varkens en de koeien. Dat zorgt gegarandeerd voor blije gezichtjes!

Om de doorgaande leerlijn van het kinderdagverblijf naar de kleuterklas te bevorderen sluiten wij aan bij de basisschool met de methode International-Primary-Curriculum (IPC). Deze methode wordt verweven in ons dagritme. Ook zijn onze thema’s en activiteiten op deze methode afgestemd.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Freya Verhage-Bruin
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Vijverhof 7
2271 GN Voorburg
070 221 08 78

Openingstijden: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 8:00 tot 19:00 uur (ook mogelijk van 08.00-15.00 uur)

Woensdag 8:00 tot 12:30 uur

LRK-nummer: 104073500 - naar register

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf in Voorburg heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding