Terug naar overzicht

BLOS Wijk bij Duurstede | Locatie Lekdijk Oost Dorsteti (Sport BSO)

Welkom bij Sport BSO Lekdijk Oost!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS Sport BSO Lekdijk Oost in Wijk bij Duurstede! Wij zijn gevestigd in het clubhuis van hockeyvereniging Dorsteti in het sporthart van Wijk bij Duurstede. 750 meter verderop, aan de Gansfortstraat, vind je ons kinderdagverblijf en onze andere buitenschoolse opvang locatie.

Op onze buitenschoolse opvang vangen we kinderen op die dol zijn op sporten en spelen. We maken gebruik van de kunstgrasvelden van hockeyvereniging Dorsteti. Hier maakt je kind op een leuke manier kennis met verschillende soorten sport en spel. We werken met blokken en bieden een afwisselend aanbod aan sport- en spelactiviteiten. Denk aan hockey, voetbal, honkbal, dans, taekwondo en sportclinics. Naast de vele sportactiviteiten is er ook genoeg ruimte voor creativiteit. We hebben een fijne binnenruimte waar je kind kan deelnemen aan verschillende creatieve activiteiten. Natuurlijk krijgt je kind ook alle ruimte om rustig zijn of haar huiswerk te maken. Op onze gezellige Sport BSO in Wijk bij Duurstede hoeft je kind zich geen moment vervelen. De middagen vliegen voorbij! 

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Daisy van Maurik
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Buitenschoolse opvang

Lekdijk Oost 13B
3961 MB Wijk bij Duurstede
085 732 63 99

Openingstijden maandag, dinsdag en donderdag: 14:30 - 19:00 uur

LRK-nummer: 266636445 - naar inspectierapport

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Scholen

De Sport BSO aan de Lekdijk Oost is er voor kinderen van de volgende scholen:

Groepsindeling

Onze Sport BSO op het terrein van hockeyvereniging Dorsteti beschikt over 32 kindplaatsen en werkt met een vaste groepsleiding. Onze buitenschoolse opvang kenmerkt zich door persoonlijke aandacht voor de kinderen en het gevarieerde sportactiviteitenprogramma. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment kan jouw kind kiezen aan welke activiteiten het wil deelnemen. De groepsleiding vormt het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding