Terug naar overzicht

BLOS Amersfoort | Locatie Van Effenlaan (KDV 2-4 jaar)

Welkom bij kinderdagverblijf Van Effenlaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Van Effenlaan in Amersfoort! Ons kinderdagverblijf bevindt zich in het mooie, oude schoolgebouw van De Bolster. Je vindt hier ook de buitenschoolse opvang van BLOS kinderopvang.

Wij hebben één peutergroep waarbij kinderen vanaf 2 jaar welkom zijn. Op onze locatie is zowel hele als halve dagopvang mogelijk. We beschikken over een ruime speelzaal. Hier kunnen kinderen zich spelenderwijs ontwikkelen met een gevarieerd aanbod aan activiteiten.

Op ons kinderdagverblijf werken we met de Uk & Puk methode, een totaalprogramma voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Uk & Puk is niet moeilijk, maar wel doordacht. Door actief bezig te zijn en lekker te spelen, doen baby’s, dreumesen en peuters nieuwe vaardigheden op en maken ze op een natuurlijke manier een brede ontwikkeling door. De methode kent vier ontwikkelingsgebieden: spraak- en taalontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuigelijke ontwikkeling én rekenprikkels. 

Door het mooie en ruime speelplein zijn er oneindig veel buitenspeel mogelijkheden! Inclusief een zandbak, ruimte om lekker te fietsen en een echte natuurtuin. Door gezamenlijke activiteiten die we met de school ondernemen, kunnen de kinderen alvast een beetje wennen aan hun eventuele toekomstige school.

We gaan vaak op stap in de omgeving. In de buurt zijn genoeg leuke activiteiten te doen. Zo gaan we regelmatig eendjes voeren op het Borneoplein of spelen in het bos ‘Klein Zwitserland’. Buitenspeelplezier gegarandeerd!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Maarten Lambo
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Van Effenlaan 10
3818 RL Amersfoort
088 401 03 01

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 280757219 - naar inspectierapport

BLOS extra’s

Leuk om te weten is dat de kinderfotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later! Ook komt de kinderkapper om de zes weken langs, hartstikke handig!

Groepsindeling

Wij bieden opvang aan kinderen vanaf 2 jaar.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding