Kinderopvang Haarlem

 

Welkom bij BLOS kinderopvang in Haarlem!

Je kind gaat bij ons op avontuur, ontdekt talenten en leert nieuwe vaardigheden. Dit doen we met een uitdagend en afwisselend activiteitenprogramma, precies afgestemd op de leeftijd van jouw kind. Knuffelen, spelen, vriendjes maken, geen dag is hetzelfde. BLOS is meer dan alleen kinderopvang, bij ons staat de ontwikkeling van jouw kind centraal.

Kinderdagverblijf en peuteropvang

In Haarlem vind je ons in de volgende wijk:

Europawijk

Meer over BLOS Contact

Ontdek ons kinderdagverblijf en peuteropvang in Haarlem

Bezig met laden...

Kinderdagverblijf

Bij BLOS snappen wij als geen ander dat je kind voor het eerst achterlaten op het kinderdagverblijf een grote stap is. Kwailteit en veiligheid staat bij ons voorop, dat zie je in alles terug. Zowel op onze locaties als bij onze pedagogisch medewerkers.

Je kind krijgt veel liefde en persoonlijke aandacht van de beste mensen. BLOS voelt als een tweede thuis en jouw kind staat altijd op nummer één.

Via de BLOS app volg je gegedurende de dag de belevenissen van jouw kind. Ook al ben je er zelf even niet bij, blijf je toch betrokken!

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over het kinderdagverblijf van BLOS.

Zien, voelen, proeven en beleven bij BLOS kinderopvang

Peuteropvang

Je kind bereikt de peuterleeftijd als het twee jaar wordt. Het verkent de wereld en leert steeds meer vaardigheden.

Jouw peuter ontdekt bij ons de wereld spelenderwijs. Door het prikkelen van de fantasie en samen te onderzoeken wat het al kan of weet. Wij stemmen onze aanpak altijd af op de leeftijd en vaardigheden van jouw kind. Spelen met leeftijdsgenootjes helpt je kind zich voor te bereiden op de basisschool.

Al dat spelen en ontdekken kost energie. We zorgen daarom voor voldoende rustmomenten tijdens de dag.

Benieuwd naar nog meer informatie over peuteropvang bij BLOS? Lees snel verder!

Stoepkrijten bij BLOS kinderopvang

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding