Kinderopvang Heemstede

 

Welkom bij BLOS kinderopvang in Heemstede!

Jouw kind gaat op avontuur bij BLOS. Met een uitdagend en afwisselend activiteitenprogramma, precies afgestemd op de leeftijd van jouw kind. Knuffelen, spelen, vriendjes maken. Geen dag is hetzelfde. Je kind ontdekt talenten en leert nieuwe vaardigheden. BLOS is meer dan alleen kinderopvang. Bij ons staat de ontwikkeling van jouw kind centraal.

Kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang (BSO)

In Heemstede vind je ons in de volgende wijk:

Kennemerduin

Meer over BLOS Contact

Ontdek een BLOS locatie bij jou in de buurt

Bezig met laden...

Kinderdagverblijf

Het is een grote stap om je kind voor het eerst achter te laten op het kinderdagverblijf en bij BLOS snappen wij dat als geen ander. Daarom staat kwaliteit en veiligheid bij ons voorop. Dat zie je in alles terug. Zowel op onze locaties als bij onze pedagogisch medewerkers.

Je kind krijgt veel liefde en persoonlijke aandacht van de beste mensen. Bij ons staat jouw kind altijd op nummer één, BLOS voelt als een tweede thuis.

Gedurende de dag volg je de belevenissen van jouw kind via de BLOS app! Zo blijf je toch betrokken, ook al ben je er zelf even niet.

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over het kinderdagverblijf van BLOS.

Zien, voelen, proeven en beleven bij BLOS kinderopvang

Peuteropvang

Bij twee jaar bereikt jouw kind de peuterleeftijd. De leeftijd waarop het de wereld spelenderwijs verkent en steeds meer vaardigheden ontdekt.

Jouw peuter ontdekt samen met leeftijdgenootjes bij ons de wereld spelend en lerend. Door het prikkelen van de fantasie en samen te onderzoeken wat het al kan of weet, waarbij we altijd rekening houden met de individuele ontwikkeling van jouw kind.

Al dat spelen en ontdekken kost energie. We zorgen daarom voor voldoende rustmomenten tijdens de dag.

Benieuwd naar nog meer informatie over peuteropvang bij BLOS? Lees snel verder!

Stoepkrijten bij BLOS kinderopvang

Buitenschoolse opvang (BSO)

Na een schooldag ontspant je kind en doet vooral veel toffe dingen bij ons. We stimuleren het om uitdagingen aan te gaan en zijn of haar talenten te ontdekken. Bij BLOS gaan we verder dan alleen de opvang van jouw kind. 

Na schooltijd is het eerst tijd om even bij te komen van de schooldag met een hapje en een drankje. Je kind kan dan ook zijn verhaal kwijt. Dan is het tijd voor actie, samen of alleen. En voor kinderen die liever rustig aan hun huiswerk werken, ook dat kan bij BLOS.

Nieuwsgierig en op zoek naar extra informatie? Lees dan meer over de buitenschoolse opvang van BLOS.

kinderen touwtrekken bij blos kinderopvang 2

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding