Flexpool

Toe aan een baan met afwisseling? Versterk de flexpool van BLOS als flexibel medewerker kinderopvang. Van het geven van flesjes aan baby’s op het kinderdagverblijf tot heerlijk boekjes lezen met de peuters. En het andere moment aan de slag met uitdagende activiteiten voor de kinderen op de BSO. Elke dag is een avontuur en jij bepaalt zelf wanneer je werkt! Als flexibel medewerker kinderopvang sta je op verschillende groepen en locaties. De perfecte (bij)baan om ervaring op te doen en te ontdekken wat echt bij jou past. Je leert onze organisatie snel kennen en ontwikkelt je razendsnel.

Werken op een BLOS locatie bij jou in de buurt?

Als pedagogisch medewerker van onze flexpool val je in op momenten dat er op een locatie extra collega’s nodig zijn, door bijvoorbeeld vakantie, verlof of ziekte. Je werkt op flexibele basis op verschillende locaties van BLOS. Zowel op het kinderdagverblijf als op onze BSO’s ben je meer dan welkom. Het aantal uren of dagen dat je wilt werken stemmen wij af op jouw wensen.

Bij BLOS kinderopvang zorgen we voor een omgeving die veilig en fijn voelt. Waarin de kinderen vol vertrouwen kunnen groeien. Groter, wijzer, sterker. Op hun eigen tempo, hun manier. Autonoom en zeker van zichzelf, trots op wie ze zijn en wat ze kunnen. Klaar voor een volgende stap.

Voor BLOS kinderopvang locaties in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Nieuwegein, IJsselstein, Houten, Zeist, Amstelveen en Leiden zij wij op zoek naar jou. Kom jij ons flexteam versterken?

Twee kinderen die elkaar knuffelen

Voordelen Flexpool BLOS kinderopvang

• Er is altijd werk op de momenten dat jij beschikbaar bent
• Je kan zelf jouw agenda indelen, aan de hand van jouw beschikbaarheid plannen we je in (je geeft zelf namelijk je beschikbaarheid door)
• Even minder werken zodat je kan focussen op bijvoorbeeld een studie? Geen probleem
• Juist meer werken om extra te sparen voor een welverdiende vakantie? Ook dat mag!
• Je ontdekt welke leeftijden en welke locaties goed bij je passen
• Er zijn verschillende contractvormen mogelijk, zo past het contract altijd bij jouw situatie
• Doorstromen naar een locatie waar jij als een vis in het water bent? We denken graag met je mee!

Kortom, altijd een leuke baan die op dat moment past bij jouw situatie! Kom je snel kennismaken? We bespreken de mogelijkheden graag.

Als je voor BLOS werkt kies je voor:

In overleg met jou kijken we welk dienstverband het beste bij jou past. Samen stemmen we een gemiddeld aantal uren af. Natuurlijk mag meer of minder werken ook. Wij schalen jou in schaal 6 conform CAO kinderopvang. Waarbij je uit mag gaan van een bruto uurloon tussen €15,29 en €20,46 per uur.

Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding, pensioenregeling, eindejaarsuitkering en bouw je vakantiedagen op. En niet te vergeten nemen wij jou elke dag mee op avontuur in het mooiste van ter wereld!

miriam-lourens.jpg

Pas jij in ons profiel?

•Je hebt een afgeronde opleiding waarmee je in de kinderopvang mag werken en wil je graag eerst orienteren.
• Je bent onderweg om een kwalificerend diploma te halen. Met sommige hbo-opleidingen mag je met 50% of 75% van jouw studiepunten en/of een overgangsbewijs de groep op, een mooie bijbaan!
• Je hebt een eigen onderneming en zoekt daarnaast de zekerheid van extra uren werken.
• Je hebt een thuissituatie waar een flexibele agenda goed van past komt.
• Je houdt van afwisseling en bent gepassioneerd en enthousiast over het werken met kinderen.
• Je bent gepassioneerd en enthousiast over het werken met kinderen.
• Je bent flexibel en communicatief sterk, zo weten we wat we aan elkaar hebben.

Contact

Wil jij graag aan de slag als flexmedewerker in de kinderopvang? Ontdek dan snel de mogelijkheden en bekijk onze vacatures. Tijdens een kennismakingsgesprek ontdekken we wat voor jou werkt en met welke locaties jij een waardevolle match kan zijn. Nog een vraag of wil je graag meer weten? Bellen of appen mag naar onze recruiters Martyna: 06 4020 4719 of Tanisha: 06 8192 0097. Liever mailen? Dat mag naar sollicitatie@blos.nl.