Locaties

Guido de Moorstraat - (SV Wateringse) Den Haag

Buitenschoolse opvang

L. van Wateringse veld - (De Fontein) Den Haag

Kinderdagverblijf
Buitenschoolse opvang
Inschrijven

Madurolaan - (De Christoffel) Den Haag

Buitenschoolse opvang

Kinderdagverblijf in Den Haag

Bij ons is elke dag een nieuw avontuur. Samen met je nieuwe vrienden en vriendinnen ga je op onderzoek uit. Je leest boeken, speelt in de keuken, gaat lekker kleuren. Of je trekt je laarzen aan en gaat naar buiten. In je eentje of met anderen. Een rondje rennen, fietsen op de skelter, kijken naar vogels. Doe je mee?  
Het kinderdagverblijf in Den Haag is een plek waar vooral veel plezier wordt gemaakt. Maar zonder dat je dat zelf in de gaten hebt, leer je ook heel veel. Dat hoef je natuurlijk niet alleen te doen. De pedagogisch medewerkers van ons kinderdagverblijf in Den Haag weten precies hoe ze kinderen kunnen motiveren en stimuleren. 
Ook voor jou als ouders maken we het lekker makkelijk. Wij zorgen voor de nodige vitaminen, luiers en andere dingen. Kinderen die dat al kunnen, mogen hun eigen boterhammen smeren.  

BSO in Den Haag

Zie je ze al staan? Onze pedagogisch medewerkers kunnen niet wachten om je met open armen te ontvangen op de BSO in Den Haag. Wat leuk dat je er bent! 
Op de naschoolse opvang in Den Haag weet je één ding zeker: je mag doen waar je blij van wordt. Een potje tikkertje met vrienden? Tuurlijk! Wil je alvast wat huiswerk maken? Ga je gang! Onze pedagogisch medewerkers zijn er om je te helpen waar kan. Sterker nog: ze spelen het liefst een spel met je mee.  We beginnen de BSO in Den Haag altijd met een gezamenlijk eet- en drinkmoment. We praten samen over school en alle andere dingen waar je het over wilt hebben. Zo kun je lekker bijkomen van je schooldag. Daarna is het tijd voor actie! 
We zouden het leuk vinden als je erbij komt. Ga mee op avontuur en maak samen met je nieuwe vrienden de mooiste herinneringen.