Visie & missie

De jeugd heeft de toekomst

Bij BLOS kinderopvang zijn we ervan overtuigd dat een goede start voor ieder kind bijdraagt aan een betere wereld. Elke dag werken we samen met kinderen en hun ouders aan de persoonlijke, sociale, cognitieve en motorische ontwikkeling van toekomstige (zelf)bewuste wereldburgers. Zodat zij straks, op hun eigen manier, kunnen bijdragen aan de wereld van morgen. Dat doen we met ruim 2500 collega’s op ongeveer 300 kinderopvanglocaties. Bij BLOS is jouw wereld onze wereld. Ga je mee op ontdekkingsreis?  

Kinderen lachen terwijl ze aan tafel zitten op de BSO
Kinderen lachen terwijl ze aan tafel zitten op de BSO

Visie en missie voor 2030 

We bouwen aan een betere toekomst door kinderen met aandacht en zorg te helpen ontwikkelen. Deze toekomst realiseren we met een missie die impact heeft. Namelijk: kinderen helpen om zich te ontplooien en uit te groeien tot betrokken mensen. Dat doen we met aandacht, zorg en spelenderwijs leren.  

Pijlers die ons drijven 

De pijlers van BLOS zijn de kracht achter ons succes:  

heart

People first

Bij BLOS zijn we één grote familie. We stellen onze collega’s, de kinderen en hun ouders centraal bij alle keuzes die we maken.  

globe

Pedagogiek voor de toekomst

Wij streven naar de allerbeste kwaliteit. Daarom verbeteren we ons pedagogisch handelen voortdurend op basis van wetenschappelijk onderzoek.  

bee

Planeet centraal

We zijn ons bewust van onze invloed op de wereld van morgen. Dat betekent dat we ons inzetten om bewuste en groene keuzes te maken.

rocket

Positieve groei

Hoe meer kinderen en ouders wij bij BLOS kunnen helpen met onze missie, hoe groter de positieve impact die we hebben op de wereld als geheel.  

 

Positieve groei in 2024

Met trots kondigen we aan dat kinderopvangorganisatie Ikky nu onderdeel is van Babilou Family Nederland, onder ons label BLOS. Deze overname sluit naadloos aan bij onze missie en visie: een goede start en gelijke kansen voor ieder kind. Door de integratie van Ikky in onze familie kunnen we niet alleen meer kinderen en ouders bereiken, maar ook onze impact vergroten. 

Lees meer over de overname

 

Waarden in actie   

 Onze waarden vormen de stevige basis waarop we onze visie en missie bouwen: 

Teamspirit 

Samen groeien we verder  

We geloven in samenwerking en halen het beste naar boven in de mensen om ons heen. Dat geldt voor onze collega’s, de kinderen en hun ouders.  

Passie 

We worden gedreven door ons gezamenlijk doel 

BLOS is veel meer dan alleen opvang. We dragen bij aan de ontdekkingstocht van een nieuwe generatie. Bewust, betrokken en met ons hart. 

Ontwikkeling 

We zijn altijd in ontwikkeling 

We zijn nieuwsgierig en willen het elke dag een beetje beter doen. Leren doen we van en met elkaar.