Kind en PMer spelen samen

Werken bij BLOS kinderopvang

Het mooiste vak ter wereld

Vind een baan die bij jou past

Jij en BLOS

Zet je in voor een betere toekomst

Met jouw aandacht en zorg helpen we kinderen om de wereld spelenderwijs te ontdekken in een veilige, maar uitdagende omgeving. Ga je mee?

globe

Onze wereld

Bijdragen aan de ontwikkeling en ontdekkingsreis van een nieuwe generatie. Een avontuur waar we samen in geloven. We werken bewust en met ons hart en blijven leren van de wereld waarin we leven en iedereen om ons heen. 

rocket

Positieve groei

Bij BLOS kinderopvang moedigen we je aan om je talent en potentie te ontdekken. De BLOX campus, studiedagen en werkwijzerweek zijn er zodat jij voor de kinderen, hun ouders, collega’s én jezelf op je best bent. Jij staat centraal!

heart

Missie met impact

Bouwen aan een betere toekomst. Een missie met impact. Hoe pakken we dat aan? Met passie, teamspirit en leergierigheid. Vanuit een moderne visie op pedagogiek, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. 

Onze collega's vertellen

Ramona locatiemanager Amsterdam voor haar locatie
De onbevangenheid, het spontane en de manier waarop een kind naar de wereld kijkt vind ik prachtig."
Ramona - Locatiemanager Amsterdam
Collega Gizem in het kinderdagverblijf van BLOS
Een vriendin vertelde mij toen over de BBL bedrijfsklas van BLOS kinderopvang. Binnen een paar maanden kon ik beginnen! In 1,5 jaar tijd heb ik de opleiding doorlopen."
Gizem - Voormalig BBL student BLOS
Karin aan het werk bij BLOS
Ik heb het erg naar mijn zin bij BLOS kinderopvang. De kinderdagverblijven zijn fijn ingericht en ik kan veilig mijn werk doen. Ik werk met leuke, enthousiaste collega’s waar ik elke dag veel van leer."
Karin - Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf
Jay met een voetbal buiten op locatie
Als pedagogisch medewerker vind ik het belangrijk dat de kinderen zich helemaal thuis voelen op de BSO."
Jay - Pedagogisch medewerker buitenschoolse opvang

Betaalde opleiding kinderopvang  

Bij BLOS kinderopvang krijg jij de kans om je via ons BBL-traject in anderhalf jaar om te scholen tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Je krijgt een salaris en wij vergoeden jouw opleiding. Een unieke combinatie van werkend leren. Waag jij deze carrièresprong?  

Ontdek onze BBL-bedrijfsklas

Een stage in de kinderopvang

Wil jij alles ontdekken over het vak van pedagogisch medewerker? En ben je op zoek naar een leerzame stageplek? Bij BLOS kinderopvang vind je een stage die past bij jou. Een plek om jouw passie te ontdekken. Met de support van collega's. Waardevol voor nu en jouw toekomst. 

Begin jouw stage avontuur

Flexibel werken als pedagogisch medewerker

De perfecte (bij)baan! Om ervaring op te doen in de kinderopvang en te ontdekken wat echt bij jou past. Jij bepaalt waar en wanneer je werkt. Dit geef je gemakkelijk aan in onze app. Zo leer je onze organisatie binnen no-time van binnenuit kennen. Kom jij ons team versterken als redder in nood?

Start vandaag in de flexpool

Wat past bij jou?

Werken in de kinderopvang

Kantoorfuncties

Babilou Family Nederland

BLOS kinderopvang is onderdeel van Babilou Family Nederland. Een van de grootste kinderopvangorganisaties van Nederland. Op onze servicekantoren dragen onze collega’s dagelijks een steentje bij aan onze kinderopvang. Bijvoorbeeld vanuit de afdelingen HR, Facilitair, Customer Care, Marketing, Kwaliteit, Beleid & Pedagogiek. 

Kies jij voor een carrière bij Babilou Family Nederland? Dan draag je bij aan een missie met impact. Wij geloven dat een goede start voor ieder kind bijdraagt aan een betere wereld. Samen vergroten we onze positieve invloed. En daar zijn we trots op. 

Maak kennis met Babilou Family Nederland

Twee kinderen van BLOS poseren met elementen
Twee kinderen van BLOS poseren met elementen