Nieuws en inspiratie

zithoekje bij blos kinderdagverblijf karanken utrecht

BLOS kinderopvang Karawanken in Utrecht – kinderdagverblijf en BSO onder één dak

Aan de rand van het groene Utrecht-Lunetten vind je een van de leukste kinderopvanglocaties van Utrecht: BLOS kinderopvang Karawanken. Een plek waar kinderen tussen de 0 en 13 jaar zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen. Locatiemanager Jonathan vertelt vol passie over wat kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang Karawanken in Utrecht te bieden hebben!

Lees verder
blos-zomer-downloads.jpg

Zomerse downloads voor thuis, onderweg of op vakantie!

De temperaturen schieten de aankomende dagen weer omhoog en in bijna alle regio’s is de zomervakantie begonnen. Of je nu je koffers pakt om in eigen land of het buiten land op avontuur te gaan of lekker thuisblijft, met deze zomerse downloads start je de zomervakantie goed! Fijne zomervakantie!

Lees verder
BLOS pluist het uit: Veranderingen tijdens de vakantie

Tips voor een fijne vakantie met kinderen

Tijdens de vakantie krijgt je kind te maken met een hoop veranderingen. Een andere omgeving, mensen, taal, temperatuur en ander eten. Hoe bereid je je kind voor op verandering tijdens de vakantie? En hoe zorg je voor een ontspannen sfeer? In dit artikel geven we tips voor een fijne vakantie met kinderen en een aantal zomerse downloads.

Lees verder
Uk & Puk thema Verkeer en vervoer

Met Puk in het verkeer

Al op jonge leeftijd komen kinderen in aanraking met het verkeer. Daarom vinden wij het bij BLOS kinderopvang belangrijk om ze al vroeg kennis te laten maken met het verkeer en verschillende vervoersmiddelen. Maandag 19 juli starten we met het nieuwe Uk & Puk thema 'Verkeer en vervoer'. Lees hier hoe we tijdens dit thema de sociaal-emotionele ontwikkeling stimuleren. 

Lees verder
BLOS BSO zomerprogramma 2021

Een zomer vol plezier op de BSO van BLOS kinderopvang

Deze zomer rollen en vliegen we op de buitenschoolse opvang van BLOS kinderopvang van de ene naar de andere leuke activiteit. Net als de geplande wateractiviteiten, spetteren wij zelf al van enthousiasme! We gaan uitdagende, sportieve en creatieve activiteiten doen en sluiten af met een heus BLOStival. Lees hier meer over de activiteiten.

Lees verder
Tips voor leuke uitjes in Nederland met kinderen

Tips voor leuke dagjes uit in Nederland

Om een onvergetelijke zomervakantie te beleven, hoef je niet per se op vakantie te gaan. Tijdens dagjes uit of met leuke activiteiten thuis is er in eigen land ook genoeg te beleven. Met deze tips ben je verzekerd van een onvergetelijke zomervakantie in eigen land!

Lees verder

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding