Nieuws en inspiratie

Koken met BLOS

Aan tafel!

Op al onze locaties koken en bakken we regelmatig met de kinderen. De kinderen vinden het geweldig, om nog maar te zwijgen over het opeten van al die lekkere creaties. Speciaal voor jou én je kind hebben we een aantal receptjes gebundeld in een gratis te downloaden kookboekje.

Lees verder
Motorische ontwikkeling BLOS

BLOS pluist het uit: motorische ontwikkeling

Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen wijze. Veel ontwikkelingen gaan onopgemerkt aan je voorbij, maar toch is het leuk om er eens bij stil te staan. Dit keer in BLOS pluist het uit: de motorische ontwikkeling.

Lees verder
Basisdoel emotionele veiligheid BLOS

Het pedagogische basisdoel: emotionele veiligheid

BLOS gaat uit van vier pedagogische basisdoelen die zijn vastgelegd in de Wet Kinderopvang. Al onze pedagogisch medewerkers werken ermee. Wil je alles weten over het basisdoel emotionele veiligheid? Lees dan snel verder!

Lees verder
Kerstkleurplaat BLOS

Kleuren maar met de BLOS kerstkleurplaat!

Ho ho ho! Nog vijf nachtjes slapen tot kerstavond. Overal branden de lichtjes volop en ruikt het naar dennentakken. Maak de feestdagen af met de BLOS kerstkleurplaat.

Lees verder
Mosch EHBO BLOS

Binnenkort: informatieavond Kinder EHBO

Wat is een buil? Hoe verwijder je een teek en hoe herken je er één? En help, een knikker in de neus! De meeste kleine ongevallen met kinderen gebeuren in en om het huis of bij de opvang of op school. In 2020 organiseren wij verschillende informatieavonden Kinder EHBO.

Lees verder
Personeelstekort kinderopvang BLOS

Personeelstekort in kinderopvang: daar doen wij iets mee!

In de huidige economie is de werkeloosheid laag en is de vraag naar kinderopvang groot. De kinderopvang heeft een enorme uitdaging. Het tekort aan pedagogisch medewerkers is het afgelopen jaar landelijk sterk toegenomen. Ook bij BLOS hebben we met deze uitdaging te maken. Wat we hieraan doen lees je hier!

Lees verder

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding