Nieuws en inspiratie

BLOS kinderopvang Apeldoorn

BLOS kinderopvang nu ook in Apeldoorn

BLOS kinderopvang vind je nu ook in Apeldoorn! Voormalig Snoopy, Woodstock en De Hoepel zijn sinds 1 maart BLOS kinderopvang. Dezelfde warme en vertrouwde omgeving, maar dan onder een nieuwe naam. Lees meer over de veelzijdige locaties! 

Lees verder
Kinderyoga op het kinderdagverblijf van BLOS

Kinderyoga: nieuw op ons kinderdagverblijf

Vanaf nu is yoga een vaste activiteit binnen de Uk & Puk thema’s. Niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam. Lees hier alles over kinderyoga op ons kinderdagverblijf en alle voordelen die het biedt!

Lees verder
Speelhoek kinderdagverblijf Beekmos in Houten

Kinderdagverblijf in Houten: elke dag op avontuur

Op ons kinderdagverblijf in Houten is elke dag een avontuur. Locatiemanager Leonie vertelt je vol trots waarom zij kinderdagverblijf Beekmos het leukste kinderdagverblijf van Houten vindt. 

Lees verder
De voordelen van bewegen voor kinderen: BLOS pluist het uit

De voordelen van bewegen voor kinderen: BLOS pluist het uit

Bewegen is goed voor lichaam en geest, welke leeftijd je ook hebt. In deze ‘BLOS pluist het uit’ lees je meer over de voordelen van bewegen op jonge leeftijd. Ook geven we je enkele beweegtips voor thuis.

Lees verder
Koningsdag 2021

Koningsdag 2021: activiteiten voor thuis

Net als vorig jaar viert de Koning zijn verjaardag dit jaar klein. Maar dat betekent niet dat je er thuis geen feestje van kunt maken. We hebben een aantal leuke activiteiten voor thuis voor je klaar staan!

Lees verder
Moederdag DIY knutsel BLOS kinderopvang

Verras mama met deze Moederdag DIY knutsel

Zondag 9 mei is het Moederdag! Met de BLOS knutseldownload verras je mama met een uniek cadeautje. 

Lees verder

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding