Nieuws en inspiratie

jamie-mur-bso-1.jpg

Ik ken alle kinderen bij naam en zij kennen mij

"Door stabiliteit te bieden op de groep met vaste pedagogisch medewerkers en structuur te bieden in het dagritme, weten de kinderen wat er van ze wordt verwacht. Als een kind zich (sociaal) emotioneel goed voelt op de groep tussen de kindjes en pedagogisch medewerkers, staat het open voor ontwikkeling. En dat is het aller belangrijkste." Locatiemanager Jamie Mur vertelt over het dankbare werk bij BLOS kinderopvang.

Lees verder
belastingaangfitedoen-2.jpg

Belastingaangifte: 10 tips voor ouders

Je kunt bijna weer belastingaangifte doen. Een klusje dat de meeste mensen het liefst zo ver mogelijk voor zich uitschuiven. Maar als jonge ouder is het op tijd indienen van je aangifte belangrijk, vooral als je gebruikmaakt van kinderopvangtoeslag. Dit handige stappenplan helpt je als je je belastingaangifte over 2023 gaat doen.

Lees verder
feestdagen2023-bloskinderopvang-1.jpg

6 tips voor de feestdagen en daarbij horende spanning bij je kind

Tijdens de feestdagen genieten de meeste gezinnen van de lampjes, lichtjes, lekkernijen en cadeautjes. Veel kinderen kijken er met smart naar uit. Maar je kind kan het ook spannend vinden of ervan overweldigd raken. Met de tips in dit artikel bereid jij je kind voor op de drukte rondom de feestdagen.

Lees verder
sinterklaas-1.png

Sinterklaas voorpret 2023

Zet de pompoensoep, stoofgerechten en lekkernijen maar klaar,
Want het is weer tijd voor de gezelligste tijd van het jaar.

Een tijd zo fijn,
Met gezelligheid, knutselspullen en samenzijn.

Download hier de aftelkalender, het memoryspel en de raamposter.

Lees verder
headerbeeld-artikel-1.png

Werk Wijzer Week: blijvend ontwikkelen bij BLOS

Vorige week organiseerden we voor het eerst de Werk Wijzer Week! Hiermee stimuleren we onze pedagogische medewerkers om hun kennis op van het pedagogisch beleid uit te breiden en te verdiepen, zodat ze jouw kind nog beter kunnen begrijpen en in kunnen spelen op zijn of haar behoeftes.

Lees verder
lizzy.jpg

In de kinderopvang is elke dag er één om bij te blijven

Wanneer je werkt in de kinderopvang, heb je het mooiste vak ter wereld: bijdragen aan de ontdekkingstocht en ontwikkeling van een nieuwe generatie. Lizzy, pedagogisch medewerker bij BLOS kinderopvang in Utrecht, vertelt over haar vak én waarom werken bij BLOS kinderopvang zo leuk is.

Lees verder

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding