Nieuws en inspiratie

zomerprogramma-bso.jpg

Een spetterende zomer op de BSO!

De start van de zomer komt steeds dichterbij en het concrete zomerprogramma is rond! Met het thema ‘vakantie fun!’ komt echt alles aan bod en vliegen de dagen voorbij. Dit is wat je kunt verwachten.

Lees verder
doenkids-pilot.jpg

De start van DoenKids! op álle BSO’s!

Op 1 juni gingen we op zes BSO’s van start met de DoenKids! pilot. Met dit toffe activiteitenprogramma maken we ons aanbod nóg breder, leuker en leerzamer voor je kind. De pilot was een daverend succes!

Lees verder
vakantie-doeboek.jpg

Zomerse BLOS downloads voor alle leeftijden!

Om de zomervakantie goed te starten, vind je in dit artikel toffe downloads voor álle leeftijden. Samen maken we er een sprankelende zomer van!

Lees verder
vriendschap-artikel.jpg

BLOS pluist het uit: vriendschap

In de serie ‘BLOS pluist het uit’ ontdekken we samen van alles rondom de ontwikkeling van jouw kind. En omdat het over twee weken (30 juli) Internationale Dag van de Vriendschap is, nemen we je dit keer mee in de wonderenwereld van vriendschap.

Lees verder
pedagogisch-basisdoel.jpg

Het pedagogisch basisdoel: overdracht van normen en waarden

BLOS gaat uit van vier pedagogische basisdoelen die zijn vastgelegd in de Wet kinderopvang. Al onze pedagogisch medewerkers werken ermee. Lees alles over het basisdoel ‘overdracht van normen en waarden’.

Lees verder
opening-potgieterstraat

NIEUW: 1 oktober kinderdagverblijf Potgieterstraat, Utrecht

Wij hebben goed nieuws! Op 1 oktober openen de deuren van ons spiksplinternieuwe kinderdagverblijf op de Potgieterstraat in Utrecht.

Lees verder

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding