Nieuws en inspiratie

zomer-bellen-bloskinderopvang.jpeg

Zomer in je bol: beschermen maar!

De maand juni staat voor de deur en de zon is al volop aanwezig. Tijd dus om aandacht te besteden aan zonbescherming. Onze tips voor jou op een rij!

Lees verder
Kind in water

Het hitteprotocol van BLOS

Als we de weersvoorspellingen mogen geloven, wordt het weer een bloedhete zomer met volop zon! Wij werken daarom volgens ons hitteprotocol om het voor jouw kind zo aangenaam mogelijk maken.

Lees verder
p1978-gr8-agency-blos-cutoff.00-00-40-14.still022-min.png

Eerste opvangdag na heropening: zo bereid je je kind voor

Op 11 mei mogen alle kinderen weer naar de opvang! Maar hoe bereid je je kind voor nadat het wekenlang thuis heeft gezeten? Om die overstap zo klein mogelijk te maken, lees je in dit artikel tips.

Lees verder
Thumbnail aflevering 10

BLOS kinderjournaal - aflevering 10

Vandaag komt voor de laatste keer het BLOS kinderjournaal online. En wat hebben we een plezier gehad in het maken van alle afleveringen. Veel kijkplezier en wie weet tot een volgende keer!

Lees verder
Thumbnail aflevering 9

BLOS kinderjournaal - aflevering 9

Praten, gebaren, zwaaien en aanwijzen. In aflevering 9 leer je van alles over taal en communicatie. Kijk je mee?

Lees verder
Thumbnail aflevering 8

BLOS kinderjournaal - aflevering 8

Na regen komt zonneschijn. En net die combinatie tovert prachtige kleuren aan de hemel. Heb jij de achtste aflevering over de regenboog al gezien?

Lees verder

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding