Baby ontdekt speelgoed

BLOS

Kinderdagverblijf

Je kind voor het eerst naar het kinderdagverblijf brengen. Dat is een grote stap. Wij snappen dat als geen ander. Daarom zorgen wij voor een omgeving die veilig en fijn voelt. Waar kinderen zich vol vertrouwen kunnen ontwikkelen. Je baby ontdekt steeds iets nieuws. Wij zijn er voor dit avontuur. Stap voor stap ontdekken we de wereld om ons heen.

Wat de tijd op ons kinderdagverblijf bijzonder maakt
 

Ontwikkelen begint met aandacht

heart

Betrokken

Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Samen ontdekken we wie je kind is en wat je kind nodig heeft. Zo kan ieder kind bij ons op de kinderdagopvang zichzelf zijn. 

abacus

Ontwikkelen

De eerste levensjaren vormen de basis voor later. Daarom volgen en begeleiden we de ontwikkeling van je kind goed. Vol bewondering voor de grote én kleine stappen. 

flower2

Gezond leven

Wij geloven in gezonde voeding, lekker veel bewegen en spelen in de natuur of met natuurlijke materialen. Goed voor je kind en voor de wereld van morgen. 

comb_scissors

Helpende hand

Met extra services maken we het je zo makkelijk mogelijk. Voeding en luiers? Liggen klaar. Een keer extra opvang? Kaart het aan. Knipbeurt voor je kind? Regelen we! 

Jouw wereld is onze wereld

pedagogisch medewerker maakt foto voor in ouderapp
Een fris, vriendelijk en persoonlijk kinderdagverblijf waar echt de tijd wordt genomen voor kind én ouder! Er worden leuke, originele activiteiten georganiseerd waar je je als ouder, mede dankzij de app, betrokken bij voelt. Wij laten onze zoon hier met een gerust hart achter!''
Elin, moeder van Boaz, Kinderdagverblijf
pedagogisch medewerker Jacqueline tilt baby op
Pedagogisch medewerker zijn is het mooiste beroep waar je veel voor terugkrijgt. Het kind mag er zijn, hoe en wie het ook is. Dat ik dat stukje liefde mag geven, maakt mijn vak zo mooi.''
Jacqueline, Pedagogisch Medewerker Kinderdagverblijf
kinderen creatief bezig met papier en stiften
Nora is twee jaar en gaat met heel veel plezier naar de kinderopvang. Met haar grote rugzak gaat ze naar kinderopvang BLOS en aan het einde van de dag heeft ze vaak mooie knutsels gemaakt, die ze vol trots laat zien. Nora heeft het reuze naar haar zin bij BLOS.''
Maartje, moeder van Nora, Kinderdagverblijf
pedagogisch medewerker marlou
Ik vind het fantastisch om te werken met kleine kinderen die nog afhankelijk zijn. Ik krijg vooral energie van het begeleiden van kinderen die net dat beetje extra nodig hebben op de groep. Meekijken met hoe we ze verder kunnen helpen, dat is wat ik het liefste doe. Als dat lukt, dan kan ik mijn geluk niet op.”
Marlou, pedagogisch medewerker kinderdagverblijf
kind bouwt treinbaan
Wij zijn heel erg tevreden over BLOS kinderopvang. Met elke maand een ander Uk & Puk-thema merken we dat onze kinderen veel nieuwe dingen leren! Over de leidsters kunnen we alleen maar vol lof spreken, onze kinderen zijn dol op ze.''
Lynn en Jay gaan naar kinderdagverblijf Lupinestraat
Activiteitenaanbod

Elke dag een avontuur

Op het kinderdagverblijf stappen onze pedagogisch medewerkers in de belevingswereld van jouw kind. Dit doen ze met behulp van de Uk & Puk-methode, die speciaal is ontwikkeld voor kinderen van 0-4 jaar. Binnen herkenbare thema’s en situaties neemt vriendje Puk jouw kind mee op ontdekkingsreis.  

Ontdek ons activiteitenaanbod 

kind creatief met natuurlijk materiaal
kind creatief met natuurlijk materiaal

Zo ziet een dag op het kinderdagverblijf eruit

Wij denken met je mee

Persoonlijk contact

We nemen de tijd voor je kind en voor jou. Vanaf het moment dat we je inschrijving ontvangen, totdat we je kind uitzwaaien naar de basisschool. Even bijpraten bij het halen en brengen en regelmatig een gesprek met de mentor van je kind. Voor ons betekent kinderopvang samenwerken. 

Samenwerking met jou

De BLOS ouderapp

De aandacht voor het kind staat bij ons centraal, maar we snappen dat je benieuwd bent naar de belevenissen van je kind. Via de BLOS ouderapp ontvang je de leukste foto’s en verhalen. Je regelt hier ook alle praktische zaken. En leest het laatste nieuws en activiteiten van de locatie. 

BLOS ouderapp

De eerste dag

Wat is een kennismakingsgesprek? Hoe werkt de wenperiode? Wat heeft je kind nodig op de eerste opvangdag? Een setje reservekleding, een gelabelde fles, een knuffel die lekker naar thuis ruikt. Wij geven antwoord op al jouw vragen en zorgen voor een fijne, rustige start voor je kind en voor jou.   

Tips voor de eerste dag

Kind stapt op rood fietsje

Kostenberekening  

Natuurlijk wil je weten wat de kosten voor kinderopvang zijn. Gelukkig betaal je deze kosten in veel gevallen niet alleen. In de meeste gevallen ontvang je een deel terug via de kinderopvangtoeslag. Deze toeslag vraag je aan via de Belastingdienst. We leggen je uit hoe kinderopvangtoeslag werkt.

Hoeveel kinderopvangtoeslag krijg je? Dat hangt af van je persoonlijke situatie. Heb je al een BLOS-locatie op het oog? Met onze rekentool weet je in 3 stappen wat je (netto) kosten zijn. 

Bereken de kosten 

Het mooiste vak ter wereld

Werken op het kinderdagverblijf

Onze mensen weten wat de tijd op het kinderdagverblijf bijzonder maakt. Elke dag draag je als pedagogisch medewerker bij BLOS bij aan de ontwikkeling van onze allerkleinste kinderen. Met aandacht, zorg en spelenderwijs leren.  

Deel jij onze passie, ben je leergierig en werk je met teamspirit? Kom werken bij een familie die je ziet, respecteert en waardeert.  

Bekijk alle vacaturesLees over BLOS als werkgever

Kind op schoot bij pedagogisch medewerker
Kind op schoot bij pedagogisch medewerker

Uitgelicht voor jou

foto verhaaltje
Ontwikkeling

Waarom voorlezen belangrijk is

Lees meer
Programma Werk Wijzer Event
Employer branding

Ontwikkeling en inspiratie op het Werk Wijzer Event

Lees meer
Liefde kent geen labels BLOS
Kinderparticipatie

International Day of Families

Lees meer
De Plasklas BLOS zindelijkheidstraining
Ontwikkeling

De Plasklas: een innovatieve aanpak voor vroegtijdige zindelijkheidstraining

Lees meer