Unieke positie

De Sport BSO’s van BLOS hebben een unieke positie. Het is een plek waar vaste beweegmomenten gecreëerd kunnen worden. Waar je georganiseerd kunt sporten, bewegen en spelen. We zetten ons in om die vaste beweegmomenten op de buitenschoolse opvang van een zo hoog mogelijke kwaliteit te laten zijn. De meeste Sport BSO’s zijn gevestigd op een sportpark. De accommodatie is uitermate geschikt om er een thema BSO van te maken. En geheel in de lijn der verwachting zijn onze Sport BSO’s omringt door een bosrijke omgeving, een groene oase dus!

Volop in beweging

We laten jouw kind kennismaken met verschillende sport- en beweegactiviteiten: voetballen, hockeyen, badmintonnen, volleyballen, maar ook dansen en kinderyoga behoren tot de mogelijkheden. Dagelijks is er een speciaal uur georganiseerd voor sport- en spelaanbod. Binnen of buiten. Naast de reguliere groepsruimtes wordt er bij veel Sport BSO’s ook een gymzaal gehuurd. Zo kunnen we ook bij slechte weersomstandigheden lekker binnen sportieve activiteiten doen.

Een professioneel en sportief team

De pedagogisch medewerkers op de Sport BSO’s bestaan uit gediplomeerde sportleiders. Zij stellen elke dag een afwisselend programma samen. Daarbij wordt natuurlijk ook rekening gehouden met de voorkeur van jouw kind; zijn of haar suggesties nemen we op in het programma. Net als op de ‘gewone’ BSO’s is er ook een ruimte om te knutselen, te luieren, een spel te spelen of te lezen in de rustruimte.

Buiten het reguliere aanbod is er tijdens de vakanties ruimte voor extra sport- en beweegmogelijkheid. Er worden in overleg met verenigingen en sportclubs clinics geboden om jouw kind kennis te laten maken met andere sport- en beweegactiviteiten.