Buitenschoolse opvang Oegstgeest

Je kind naar de basisschool in Oegstgeest

Ben je je aan het oriënteren op de basisschool voor je kind in Oegstgeest? Als je nog geen ervaring met schoolgaande kinderen hebt, kan dat best nog een klus zijn. Want wat zijn jouw persoonlijke voorkeuren? Moet de basisschool dicht bij je in de buurt zijn, laat je je gevoel spreken of is de eindtoets van de school voor jou van doorslaggevende aard?

Omdat elk kind en elke ouder uniek is kan de checklist van Ouders & Onderwijs je misschien een beetje op weg helpen bij de bepaling van criteria die voor jou belangrijk zijn bij het maken van jouw keuze. Kijk ook eens op de website van de Rijksoverheid welke basisscholen er zijn. Op Scholen op de kaart vind en vergelijk je alle basisscholen bij jou in de buurt.

Je kind kan op zijn 4e naar de basisschool, vanaf 5 jaar is het leerplichtig. Je bepaalt zelf bij welke basisschool je jouw kind inschrijft. Wees er op tijd bij, want het kan voorkomen dat een school vol is en met wachtlijsten werkt.

Een nieuwe stap

Op het moment dat je kind de stap naar de basisschool zet, verandert er niet alleen veel in het leven van je kind maar ook in die van jou. Je vraagt je misschien af hoe je je werk of studie, in de nieuwe situatie, weer zo goed mogelijk combineert met de zorg en aandacht voor jouw kind. Onze buitenschoolse opvanglocatie in Oegstgeest biedt je uitkomst. Wanneer je de buitenschoolse opvang voor je kind nu al regelt geeft je dat een gerust gevoel voor de toekomst. Maak een afspraak voor een kennismakingsbezoek of schrijf je direct in.

Staat de school van jouw keuze er niet tussen? Neem dan contact met ons op om je wensen te bespreken. Heb je andere vragen? Laat het ons vooral weten, we denken graag met je mee!

Meer over de BSO Contact

Samenwerkingen met basisscholen in Oegstgeest

BSO Rustenburgertuin werkt samen met een basisschool in Oegstgeest. Wij halen je kind na schooltijd op en brengen het op een veilige manier naar onze buitenschoolse opvang. Onze BSO heeft ruime openingstijden en de mogelijkheid voor opvang tijdens schoolvakanties en studiedagen. 

Oegstgeest

Locatie Rustenbrugertuin (BSO)

Samenwerking met: basischool Het Dok

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding