Terug naar overzicht

BLOS Amsterdam | Locatie Lutmastraat (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Lutmastraat!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Lutmastraat in Amsterdam!

Je vindt ons kinderdagverblijf aan de Lutmastraat, een zijstraat van de altijd gezellige Van Woustraat in De Pijp in Amsterdam. In dezelfde straat, op nummer 181, hebben we ook een buitenschoolse opvang locatie. Handig voor ouders met kinderen in verschillende leeftijden.

Op ons kleinschalige, huiselijk ingerichte kinderdagverblijf bieden we opvang aan kinderen tussen de 0 en 4 jaar. We hebben een kleine babygroep voor baby's van 0 tot 1 jaar, een groep van 0 tot 2 jaar en een peutergroep. Onze lieve, zorgzame pedagogisch medewerkers geven je kind alle aandacht die het nodig heeft en zorgen voor een veilige en vertrouwde omgeving waarin je kind spelenderwijs de wereld kan ontdekken. Dreumesen en peuters prikkelen, stimuleren en dagen we uit met een leuke activiteiten, zoals koken, bewegen en knutselen. Zo leren ze te vertrouwen op zichzelf en in hun eigen kunnen. Zodra je kind de basisschoolleeftijd bereikt, stroomt het gemakkelijk door naar onze BSO.

Onze aangrenzende knusse binnentuin is voorzien van een grasmat waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Daarnaast zijn er diverse speelattributen en hebben we een kleine moestuin waarin we onze eigen groente verbouwen. Na het spelen is het tijd voor de lunch. Je kind krijgt op ons kinderdagverblijf elke dag een versbereide, warme maaltijd met verschillende soorten groenten aangeboden.

We gaan vaak op stap in de omgeving. In de buurt zijn genoeg leuke activiteiten te doen. Zo brengen we regelmatig een bezoekje aan van de leukste kinderboerderijen van Amsterdam. Kinderboerderij De Pijp aan de Lizzy Ansinghstraat is met de bolderkar gemakkelijk te bereiken. Ook maken we geregeld een wandeling door het park, spelen we in de speeltuin of bezoeken we de Albert Cuypmarkt. Op ons kinderdagverblijf is elke dag een avontuur!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Yasmine Bootsman
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Lutmastraat 175A
1073 GX Amsterdam
020 - 722 09 14

Openingstijden: 07:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 132291757 - naar inspectierapport

Warme maaltijd van Moekes Maaltijd

Op ons kinderdagverblijf bieden we iedere middag een warme, verse en biologische maaltijd van Moekes Maaltijd aan. De maaltijden zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen: eenvoudig, laag op smaak, divers en helemaal van deze tijd. Moeke kookt graag met verse seizoensproducten en volkoren ingrediënten. De ingrediënten zijn voor 90% biologisch en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen.

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf in De Pijp heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 1 jaar)
  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar)
  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding