Terug naar overzicht

BLOS Baarn | Locatie Margrietstraat De Uitkijck (peuteropvang)

Welkom bij peuteropvang Margrietstraat De Uitkijck!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS peuteropvang Margrietstraat De Uitkijck in Baarn! Onze peuteropvang is gevestigd in basisschool De Uitkijck, net als onze BSO. Ideaal als je kinderen in verschillende leeftijdscategorieën hebt. De locatie is goed bereikbaar met zowel de fiets als de auto. Je kunt je auto voor de deur parkeren.

Op onze kleinschalige peuterspeelzaal kan je kind elke dag meedoen aan speciale activiteiten voor peuters. Dat doen we in onze huiselijk ingerichte groepsruimte met zachte tinten, hout en knus licht. Er zijn veel planten en groen. De groepsruimte is voorzien van uitdagend spelmateriaal dat de ontwikkeling van je kind optimaal stimuleert. We vinden het belangrijk dat de peuters veel bewegen. Daarom organiseren we in onze gymzaal regelmatig peuterdans, peuteryoga en peuterbootcamp. Dat zorgt altijd voor dikke pret.

Wanneer het weer het toelaat, gaan we naar buiten. We hebben een fijne buitenplaats waar de kinderen veilig kunnen spelen en ontdekken. Ook gaan we af en toe naar het Cantonspark om een wandeling te maken.

Naast reguliere peuteropvang bieden we op deze locatie ook VE-versterking. Dit is een programma voor kinderen die extra ondersteuning nodig hebben en van het consultatiebureau een indicatie hebben voor voorschoolse educatie (VE). Het VE-peuterprogramma wordt aangeboden voor minimaal 2 dagdelen per week. Heeft je kind een indicatie, dan krijg je een deel van de kosten door de overheid of de gemeente vergoed. Peuters vanaf 2,5 jaar kunnen in aanmerking komen voor een door de gemeente gesubsidieerde plek. We helpen je graag bij het aanvragen van een gemeente vergoeding. Met een VE-indicatie heeft je peuter prioriteit op de inschrijflijst.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Scarlet Wetters en Wendy Beem
Locatiemanagers

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Margrietstraat 2
3742 RC Baarn
088 - 202 82 43

Openingstijden: 08:15 tot 12:15 uur

Op feestdagen en in schoolvakanties gesloten

LRK-nummer: 144184473 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Op onze peuteropvang hebben we de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)
  • 1 horizontale VVE-groep (2,5 tot 4 jaar)

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding