Kinderopvang Amstelveen

 

Welkom bij BLOS kinderopvang in Amstelveen!

Op ons kinderdagverblijf en onze buitenschoolse opvang in Amstelveen is elke dag een avontuur. Spelend ontdekt je kind wie het is en wat het in zich heeft. Wij zorgen voor een veilige en vertrouwde omgeving waar je kind op zijn of haar eigen tempo kan groeien en ontdekken. 

In Amstelveen hebben wij in hetzelfde pand aan de Burgemeester Haspelslaan een kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar en een buitenschoolse opvang. Handig als je kinderen in verschillende leeftijden hebt. Bij BLOS kinderopvang is elke dag een avontuur. Onze pedagogisch medewerkers geven je kind alle ruimte om zelfstandig de wereld te ontdekken. Op ons kinderdagverblijf prikkelen, stimuleren en dagen we je kind uit met educatief spelmateriaal en leuke activiteiten, zoals yogales, muziekles en koken. Speciaal voor peuters bieden we peuterplusactiviteiten.

Via de ouderapp houden we je op de hoogte van alle avonturen van je kind. Zo ben je er toch een beetje bij. In de app delen we foto’s, korte berichten, een verslag van de dag en het activiteitenprogramma. Ook kun je in de app zelf allerlei praktische zaken regelen.

Benieuw naar ons kinderdagverblijf of onze BSO in Amstelveen? Kom gerust een keertje kijken! Neem contact op voor het maken van een afspraak of plan zelf een rondleiding in.

BLOS kinderopvang heeft twee locaties in Amstelveen. Ontdek ze hieronder.

Kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang

In Amstelveen vind je onze kinderopvang in de omgeving van:

Elsrijk Oost

Meer over BLOS Contact

Ontdek een BLOS locatie bij jou in de buurt

Bezig met laden...

Kinderdagverblijf

Je kind voor het eerst achterlaten op het kinderdagverblijf is een grote stap, dat snappen we bij BLOS als geen ander. Daarom zorgen we voor een omgeving die fijn en vertrouwd voelt. Waarin je kind alle liefde en de volle aandacht van de beste mensen krijgt om te groeien tot een prachtig mooi mens.

Op ons kinderdagverblijf in Amstelveen willen we je kind echt iets leren; nieuwe vaardigheden, iets over zichzelf en in relatie tot anderen. Daarom kijken we goed naar zijn of haar ontwikkeling. We kijken naar waar het staat, wat het goed en minder goed kan, naar zijn talenten en interesses en spelen daaropin. En omdat jouw leven al druk genoeg is, zorgen we voor eten, drinken en luiers.

Met diverse (groeps)activiteiten en spelmaterialen dagen we je kind uit om op ontdekking te gaan. Al dat spelen kost natuurlijk de nodige energie. Daarom bouwen we genoeg rustmomenten in tijdens de dag en geven we je kind tussen de middag een versbereide, warme maaltijd boordevol vitamines en mineralen.

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over het kinderdagverblijf van BLOS. Of bekijk onze folder.

vrolijke baby bij blos kinderopvang 1

Peuteropvang

Wanneer je kind 2 jaar is, bereikt het de peuterleeftijd. In de peuterfase leert je kind vaardigheden en ontdekt het spelenderwijs de wereld. Voor je peuter is het niet alleen belangrijk dat het zich kan ontwikkelen in een veilige en vertrouwde omgeving, maar ook dat het lekker kan spelen met leeftijdsgenootjes. Op ons kinderdagverblijf in Amstelveen krijgt je kind alle ruimte en vrijheid om dit te doen. Spelen is dé manier om je zoon of dochter voor te bereiden op de basisschool.

Speciaal voor peuters bieden we op ons kinderdagverblijf peuterplusactiviteiten. Hiermee stimuleren we onder andere de spraak- en taalontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling en motorische ontwikkeling en krijgt je kind de eerste rekenprikkels. En als je kind doorstroomt naar de buitenschoolse opvang van BLOS kinderopvang dan is er altijd de mogelijkheid om te wennen zodat we de overgang naar de BSO zo makkelijk mogelijk maken.

Benieuwd naar nog meer informatie over peuteropvang bij BLOS? Lees snel verder! Of bekijk onze folder.

handen in de lucht bij blos 1

Buitenschoolse opvang (BSO)

Op onze buitenschoolse opvang gaan we na schooltijd samen op avontuur en ontdekt je kind zijn of haar talenten. We prikkelen, stimuleren, helpen en dagen uit om op ontdekking te gaan. Met het brede activiteitenprogramma bomvol leuke, uitdagende en eigen activiteiten zorgen we ervoor dat je kind zich spelenderwijs ontwikkelt.

We bouwen hutten en ravotten in de natuurtuin. En in de moestuin kan je kind zelf groenten zaaien en oogsten. In de binnenruimte stimuleren we de creativiteit van je kind. We hebben een eigen mediastudio waar we muziek maken en video’s editen. In het atelier mag je kind timmeren, zagen en ontwerpen. Niks moet, alles mag!

Onze buitenschoolse opvang heeft ruimte openingstijden en biedt ook opvang tijdens schoolvakanties en studiedagen. We werken samen met verschillende basisscholen in Amstelveen. We halen je kind op en brengen ze veilig naar onze BSO.

Wil je meer weten? Lees dan snel verder over de buitenschoolse opvang van BLOS. Of bekijk onze folder.

kinderen touwtrekken bij blos kinderopvang 2

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding