Kinderopvang Amsterdam

Welkom bij BLOS kinderopvang in Amsterdam!

Op onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang in Amsterdam is elke dag een avontuur. Spelenderwijs leert je kind wie het is en wat het in zich heeft. We zorgen voor een veilige en vertrouwde omgeving en maken de wereld stap voor stap een stukje groter. Zo kan je kind vol vertrouwen groeien in zijn of haar eigen tempo. Bij BLOS kinderopvang leert je kind iedere dag iets nieuws.

Omdat we werken met kleine groepen, krijgt je kind veel individuele aandacht. Onze vaste pedagogisch medewerkers ondersteunen je kind bij zijn of haar ontwikkeling. De allerkleinsten stimuleren we bij het leren kruipen en lopen en de peuters helpen we onder andere bij het leren herkennen van cijfers en letters. Zo bereiden we je kind voor op een zo goed mogelijke overstap naar de basisschool.

Kinderen tussen de 4 en 13 jaar kunnen hun hart ophalen bij onze buitenschoolse opvang. We bieden een bomvol activiteitenprogramma met leuke, leerzame en uitdagende activiteiten. De middagen op de buitenschoolse opvang van BLOS kinderopvang vliegen voorbij!  

Kom eens een kijkje nemen bij een van onze kinderopvang locaties in Amsterdam. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of plan zelf een (digitale) rondleiding in. Je bent van harte welkom!

In Amsterdam vind je op verschillende plekken locaties van BLOS kinderopvang. Ontdek ze hieronder!

Ontdek een BLOS locatie bij jou in de buurt

Bezig met laden...

Kinderdagverblijf

Juist die eerste levensjaren maken het verschil voor de toekomst. Begrijpelijk dus dat je, op de momenten dat je er zelf even niet kunt zijn, méér wenst voor je kind dan alleen ‘opvang’.

Op onze kinderdagverblijven in Amsterdam zorgen we voor een omgeving die veilig en vertrouwd voelt. Waarin je kind alle liefde krijgt en de volle aandacht van de beste mensen. Zodat het vol vertrouwen kan groeien. Groter, wijzer en sterker, in zijn of haar eigen tempo.

We kijken goed naar de ontwikkeling van je kind. Naar waar het staat, wat het al kan en minder goed kan. We spelen in op zijn of haar talenten en interesses en sluiten aan op wat je kind nodig heeft. De verschillende (spel)materialen in de groepsruimtes dagen je kind uit om op ontdekking te gaan. En omdat jouw leven al druk genoeg is, maken we je het graag zo makkelijk mogelijk. Daarom zorgen wij voor luiers, eten en drinken.

Tijdens de dag volg je de belevenissen van jouw kind via de BLOS app! Zo ben je er toch altijd nog een beetje bij. Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor een persoonlijke overdracht bij het breng- en haalmoment en periodiek vindt er een 10-minutengesprek plaats waarin we de ontwikkeling van jouw kind samen bespreken.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Lees dan verder over het kinderdagverblijf van BLOS kinderopvang. Of bekijk onze folder.

vrolijke baby bij blos kinderopvang 1

Peuteropvang

Bij twee jaar bereikt jouw kind de peuterleeftijd. De leeftijd waarop het steeds meer vaardigheden leert en lekker speelt met leeftijdgenootjes. Door stimulerende groepsruimtes, positieve aandacht, prikkelende interacties en activiteiten, dagen we je kind uit om iedere dag het beste in zichzelf naar boven te halen.

Naast groepsactiviteiten is er volop aandacht voor de individuele behoeften van jouw kind. We kijken op welke gebieden het extra begeleiding nodig heeft of waar we het juist extra uitdaging kunnen bieden. En al dat spelen kost natuurlijk energie! Daarom bouwen we genoeg rustmomenten in tijdens de dag.

Spelen is dé manier voor jouw peuter om zich voor te bereiden op de volgende stap. Zo kan je zoon of dochter vol zelfvertrouwen de overstap naar de basisschool maken. En als je kind doorstroomt naar de buitenschoolse opvang van BLOS kinderopvang dan is er altijd de mogelijkheid om te wennen zodat we de overgang naar de BSO zo makkelijk mogelijk maken.

Ben je benieuwd naar meer informatie? Lees dan snel verder over de peuteropvang van BLOS kinderopvang. Of bekijk onze folder.

handen in de lucht bij blos 1

Buitenschoolse opvang (BSO)

Na school gaat je kind bij ons ontspannen en vooral veel toffe dingen doen. Avonturen zijn belevenissen, ze maken indruk en blijven je later bij. Jouw zoon of dochter maakt zelf de keuze hoe het zijn vrije tijd bij ons op de BSO invult.

We starten met een eet- en drinkmoment en ondertussen kan je kind zijn verhaal kwijt. Daarna komen we in actie, samen of alleen.

We geven de ruimte, maar dagen ook uit om op avontuur te gaan. Te experimenteren, nieuwe vaardigheden op te doen en talenten te ontdekken. Bij de BSO's van BLOS kinderopvang is er altijd wel iets leuks te doen. De middagen vliegen voorbij!

Al onze BSO's hebben ruime openingstijden en de mogelijkheid voor opvang tijdens schoolvakanties en studiedagen.

We werken samen met diverse basisscholen in Amsterdam waarvan wij kinderen ophalen en veilig naar onze BSO's brengen. 

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over de buitenschoolse opvang van BLOS kinderopvang. Of bekijk onze folder.

kinderen touwtrekken bij blos kinderopvang 2

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding