Kinderopvang Baarn

 

Welkom bij BLOS kinderopvang in Baarn!

Op onze kinderopvang locaties in Baarn is elke dag een avontuur. Spelend ontdekken wie je bent en wat je in je hebt.

We willen je kind écht iets leren; iets over zichzelf en in relatie tot anderen. Door met elkaar te spelen of door het sluiten van nieuwe vriendschappen. In de veilige en vertrouwde omgeving van ons kinderdagverblijf of onze BSO groeit je kind vol zelfvertrouwen in zijn of haar eigen tempo. Samen gaan we op ontdekkingstocht in de wereld om ons heen en het leven met elkaar en maken daarbij misschien wel onvergetelijke herinneringen voor later. In Baarn vind je verschillende kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties van BLOS. 

Kom eens kijken op een van onze kinderdagverblijven of buitenschoolse opvang locaties in Baarn. Neem contact op voor een afspraak of plan zelf een (digitale) rondleiding in. Je bent van harte welkom!

BLOS kinderopvang vind je op verschillende locaties in Baarn. Ontdek ze hieronder!

Ontdek een BLOS locatie bij jou in de buurt

Bezig met laden...

Kinderdagverblijf in Baarn

Juist die eerste levensjaren maken het verschil voor de toekomst. Begrijpelijk dus dat je, op de momenten dat je er zelf niet kunt zijn, méér wenst voor je kind dan alleen ‘opvang’.

Op ons kinderdagverblijf zorgen voor een veilige en vertrouwde omgeving, waarin jouw kind alle liefde krijgt en de volle aandacht van de beste pedagogisch medewerkers. Zodat jouw zoon of dochter vol vertrouwen kan groeien. Groter, wijzer en sterker, in zijn of haar eigen tempo. 

Kinderopvang betekent voor ons samenwerken aan de opvoeding en begeleiding van jouw kind in de belangrijkste ontwikkelingsfase van zijn of haar leven. We denken altijd met je mee.

Tijdens de dag volg je de belevenissen van jouw kind via de BLOS app! Zo ben je er toch een beetje bij en altijd op de hoogte.

Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor een persoonlijke overdracht bij het breng- en haalmoment en periodiek vindt er een 10-minutengesprek plaats. Daarin bespreken we samen de ontwikkeling van jouw kind.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Lees dan verder over het kinderdagverblijf van BLOS kinderopvang. Of bekijk onze folder.

vrolijke baby bij blos kinderopvang 1

Peuteropvang in Baarn

Bij twee jaar bereikt jouw kind de peuterleeftijd. De leeftijd waarop het steeds meer vaardigheden leert en de wereld spelenderwijs ontdekt.

Voor je peuter is het niet alleen belangrijk dat het zich kan ontwikkelen in een veilige en vertrouwde omgeving, maar ook dat het lekker kan spelen met leeftijdsgenootjes. Jouw zoon of dochter krijgt bij ons alle ruimte en vrijheid om dit te doen. Spelen is dé manier voor jouw zoon of dochter om zich voor te bereiden op de basisschool.

En al dat spelen kost natuurlijk energie. Daarom bouwen we genoeg rustmomenten in tijdens de dag.

Wanneer je kind doorstroomt naar de buitenschoolse opvang van BLOS kinderopvang in Baarn dan is er altijd de mogelijkheid om te wennen zodat we de overgang naar de BSO zo makkelijk mogelijk maken.

Wil je nog meer weten? Lees dan snel verder over de peuteropvang van BLOS kinderopvang! Of bekijk onze folder.

handen in de lucht bij blos 1

Buitenschoolse opvang (BSO) in Baarn

Na school gaat jouw kind bij ons ontspannen en vooral veel toffe dingen doen. We prikkelen, stimuleren, helpen en dagen uit om op ontdekking te gaan. Avontuur zit ‘m in ons activiteitenaanbod: we bieden activiteiten met een twist. We doen net die dingen die jouw kind thuis niet doet. We ontrafelen geheimen over het dagelijks leven, maken mooie dingen of beleven samen een uitdagend spel.

Is jouw kind dol op sporten en bewegen? Dan is onze Sport BSO op het terrein van VV Eemboys in Baarn een aanrader! Je kind kan hier na schooltijd deelnemen aan uiteenlopende sportactiviteiten en kennismaken met nieuwe sporten. 

We beginnen altijd met een eet- en drinkmoment samen. Je kind kan even bijkomen van de schooldag en zijn of haar verhaal aan ons kwijt. Daarna is het tijd voor actie, samen of alleen. Bij de BSO's van BLOS kinderopvang in Baarn is er altijd wel iets leuks te doen. De middagen vliegen voorbij!

Al onze buitenschoolse opvang locaties hebben ruime openingstijden en de mogelijkheid voor opvang tijdens de schoolvakanties en studiedagen.

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over de buitenschoolse opvang van BLOS kinderopvang. Of bekijk onze folder.

kinderen touwtrekken bij blos kinderopvang 2

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding