Kinderopvang Berkel en Rodenrijs

 

Welkom bij BLOS kinderopvang in Berkel en Rodenrijs!

Op onze buitenschoolse opvang in Berkel en Rodenrijs is elke dag een avontuur. Spelend en sportend ontdekt je kind wie het is en wat het in zich heeft. In een veilige en vertrouwde omgeving groeit je kind vol zelfvertrouwen in zijn of haar eigen tempo. Samen gaan we op ontdekkingstocht in de wereld om ons heen en het leven met elkaar en maken daarbij misschien wel onvergetelijke herinneringen voor later

Onze Sport BSO is dé plek voor jonge sportfanaten. We besteden veel aandacht aan sport en spel omdat we ervan overtuigd zijn dat je door middel van bewegen veel kunt leren. Tijdens het sporten werken we aan allerlei vaardigheden, waaronder creatief denken, communiceren, samenwerken en zelfregulering. Je vindt onze Sport BSO bij voetbalvereniging CVV Berkel in Berkel en Rodenrijs. Hier hebben we twee kunstgrasvelden en een pannakooi waar we de hele middag gave sportactiviteiten kunnen doen. 

Kom gerust een kijkje nemen op onze buitenschoolse opvang in Berkel en Rodenrijs. Neem contact op voor een afspraak of plan zelf een rondleiding in.

Buitenschoolse opvang

In Berkel en Rodenrijs vind je ons op het terrein van voetbalvereniging CVV Berkel.

Meer over BLOS Contact

Ontdek een BLOS locatie bij jou in de buurt

Bezig met laden...

Buitenschoolse opvang (BSO)

Na school gaat jouw kind bij ons ontspannen en vooral veel toffe dingen doen. We prikkelen, stimuleren, helpen en dagen uit om op ontdekking te gaan. Avontuur zit ‘m in ons activiteitenaanbod: we bieden activiteiten met een twist. We doen net die dingen die het thuis niet doet. We ontrafelen geheimen over het dagelijks leven, maken mooie dingen of beleven samen een uitdagend spel.

Eerst is het tijd voor een eet- en drinkmoment samen. Je kind kan even bijkomen van de schooldag en zijn of haar verhaal kwijt. Daarna is het tijd voor actie, samen of alleen. Bij de BSO's van BLOS is er altijd wel iets leuks te doen. De middagen vliegen voorbij!

Onze BSO heeft ruime openingstijden en de mogelijkheid voor opvang tijdens schoolvakanties en studiedagen.

Wij werken samen met diverse basisscholen in Berkel en Rodenrijs waarvan wij kinderen ophalen.

Wil je meer weten? Lees dan snel verder over de buitenschoolse opvang van BLOS. Of bekijk onze folder.

kinderen touwtrekken bij blos kinderopvang 2

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding