Kinderopvang De Bilt

 

Welkom bij BLOS kinderopvang in De Bilt!

Op ons spiksplinternieuwe kinderdagverblijf in De Bilt is elke dag een avontuur. Spelend ontdekt je kind wie het is en wat het in zich heeft. Het gaat op verkenning in de wereld om zich heen en het leven met elkaar. We weten wat er nodig is om je kind te ondersteunen in de ontdekkingsreis en ontwikkeling van baby tot prachtig mooi mens. Dat doen wij we met alle liefde en onze volle aandacht.

Kom gerust een kijkje nemen op ons kinderdagverblijf in De Bilt. Neem contact op voor een afspraak of plan zelf een rondleiding in.

Kinderdagverblijf en peuteropvang De Bilt

In De Bilt vind je ons in de omgeving van:

De Bilt West

Meer over BLOS Contact

Ontdek ons kinderdagverblijf en peuteropvang in De Bilt

Bezig met laden...

Kinderdagverblijf

Juist die eerste levensjaren maken het verschil voor de toekomst. Zie deze tijd gerust als de ‘school of life’. Begrijpelijk dus dat je, op de momenten dat je er zelf niet kunt zijn, méér wenst voor je kind dan alleen ‘opvang’.

Kinderopvang betekent voor ons samenwerken aan de opvoeding en begeleiding van jouw kind in de belangrijkste ontwikkelingsfase van zijn of haar leven. We denken altijd met je mee.

Tijdens de dag volg je de belevenissen van jouw kind via de BLOS app! Zo ben je er toch een beetje bij en altijd op de hoogte.

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over het kinderdagverblijf van BLOS. Of bekijk onze folder.

vrolijke baby bij blos kinderopvang 1

Peuteropvang

Bij twee jaar bereikt jouw kind de peuterleeftijd. De leeftijd waarop het steeds meer vaardigheden leert en de wereld spelenderwijs ontdekt.

Voor je peuter is het niet alleen belangrijk dat het zich kan ontwikkelen in een veilige en vertrouwde omgeving, maar ook dat het lekker kan spelen met leeftijdsgenootjes. Jouw zoon of dochter krijgt bij ons alle ruimte en vrijheid om dit te doen. Het leert spelenderwijs de wereld te ontdekken; dé manier voor jouw peuter om zich voor te bereiden op de basisschool.

En al dat spelen kost natuurlijk energie. Daarom bouwen we genoeg rustmomenten in tijdens de dag.

Benieuwd naar nog meer informatie over peuteropvang bij BLOS? Lees snel verder! Of bekijk onze folder.

handen in de lucht bij blos 1

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding