Kinderopvang De Bilt

 

Welkom bij BLOS kinderopvang in De Bilt!

Jouw kind gaat op avontuur bij BLOS. Verkent de wereld spelenderwijs. Maakt vriendjes en ontdekt nieuwe vaardigheden en talenten. Dit doen we met uitdagende activiteiten die passen bij de leeftijd van jouw kind. Bij BLOS kinderopvang staat de ontwikkeling van jouw kind centraal.

Kinderdagverblijf en peuteropvang

In De Bilt vind je ons in de omgeving van:

De Bilt West

Meer over BLOS Contact

Ontdek ons kinderdagverblijf en peuteropvang in De Bilt

Bezig met laden...

Kinderdagverblijf

Je kind voor het eerst achterlaten op het kinderdagverblijf is een grote stap, dat snappen wij bij BLOS als geen ander. Kwaliteit en veiligheid staan daarom bij ons voorop. Dat zie je in alles terug. Op onze locaties en bij onze pedagogisch medewerkers.

BLOS voelt als een tweede thuis, vertrouwd en geborgen. Je kind krijgt van ons veel liefde en persoonlijke aandacht van de beste mensen.

Tijdens de dag volg je de belevenissen van jouw kind via de BLOS app! Zo ben je er toch een beetje bij.

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over het kinderdagverblijf van BLOS.

Zien, voelen, proeven en beleven bij BLOS kinderopvang

Peuteropvang

Bij twee jaar bereikt jouw kind de peuterleeftijd. De leeftijd waarop het steeds meer vaardigheden leert en de wereld spelenderwijs verkent.

Bij ons speelt je peuter lekker met leeftijdsgenootjes en prikkelen we de fantasie van je zoon of dochter. Door samen te ontdekken wat het al kan of weet, waarbij we onze aanpak altijd afstemmen op de leeftijd en vaardigheden van jouw kind. Spelen is ook dé manier voor je peuter om makkelijker aansluiting te vinden op de basisschool.

En al dat spelen kost energie. Daarom zorgen we voor voldoende rustmomenten tijdens de dag.

Nieuwsgierig naar meer informatie over peuteropvang bij BLOS? Lees snel verder!

Stoepkrijten bij BLOS kinderopvang

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding