Kinderopvang Delfgauw

 

Welkom bij BLOS kinderopvang in Delfgauw!

Sinds 1 november 2021 vind je BLOS kinderopvang ook in Delfgauw. Voorheen waren wij Kindercentrum ZieZoo. Dezelfde warme en vertrouwde omgeving, maar dan onder een nieuwe naam.

Op onze naschoolse opvang in Delfgauw is elke dag een avontuur. Door uiteenlopende activiteiten ontdekt je kind wie het is en wat het in zich heeft. Het gaat op verkenning in de wereld om zich heen en het leven met elkaar. We zorgen daarbij voor een omgeving die veilig en vertrouwd voelt. Zodat je kind vol vertrouwen kan groeien en zijn of haar talenten ontdekt.

Na schooltijd halen kinderen in de basisschoolleeftijd halen hun hart op bij onze BSO in Delfgauw. Onder leiding van onze vakkrachten bieden we een uitgebreid programma bomvol uitdagende activiteiten. Denk aan sport en bewegen, beeldende vorming, muziek, theater, dans, natuur, techniek en wetenschap. Zo leert je kind elke dag iets nieuws.

Speciaal voor ouders die vroeg naar het werk moeten, bieden we vanaf 7:00 uur voorschoolse opvang. We starten de dag met een gezamenlijk ontbijt en brengen je kind naar het klaslokaal zodra de school begint.

Kom samen gerust eens bij ons kijken, we laten je graag zien wat onze buitenschoolse opvang jouw kind te bieden heeft. Neem hiervoor contact op voor het maken van een afspraak of plan een (digitale) rondleiding in. Tot snel!

Rondleiding Inschrijven

Buitenschoolse opvang (BSO)

In Delfgauw vind je onze voorschoolse en naschoolse opvang in het scholengebouw van De Meander, Het Spectrum en Triangel:

Meer over BLOS Contact

Ontdek onze BSO in Delfgauw

Bezig met laden...

Buitenschoolse opvang (BSO)

Na school ontspant je kind en doet het vooral toffe dingen bij ons. Avonturen zijn belevenissen. Ze maken indruk en blijven je later bij. Jouw zoon of dochter maakt zelf de keuze hoe het zijn of haar vrije tijd bij ons op de BSO invult.

Na schooltijd is er altijd eerst tijd voor een eet- en drinkmoment samen. Je kind kan even bijkomen van de schooldag en zijn of haar verhaal kwijt. Daarna is het tijd voor actie! Onze pedagogisch medewerkers hebben allemaal hun eigen specialisme, zoals natuur, techniek, dans, muziek, theater, sport en beeldende vorming. Dit geeft de activiteiten net dat beetje extra verdieping. Zo ontdekt je kind wat hij of zij echt leuk vindt.  

Onze BSO heeft ruime openingstijden en de mogelijkheid voor opvang tijdens schoolvakanties en studiedagen. Speciaal voor ouders die vroeg aan ‘t werk moeten, bieden we voorschoolse opvang vanaf 7:00 uur.

Wij werken samen met de drie basisscholen die in hetzelfde pand zitten als onze BSO.

Wil je meer weten? Lees dan snel verder over de buitenschoolse opvang van BLOS. Of bekijk onze folder.

kinderen-zaklopen-bij-de-bso-van-blos

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding