Kinderopvang Delft

 

Welkom bij BLOS kinderopvang in Delft!

Op onze naschoolse opvang in Delft is elke dag een avontuur. Al spelend en sportend ontdekt je kind wie het is en wat het in zich heeft.

We prikkelen, stimuleren, helpen en dagen uit met een sportief aanbod aan activiteiten. Zo komt je kind in aanraking met verschillende soorten sport en spel op onze Sport BSO. We gaan samen op zoek naar de talenten van je kind en ontdekken wat hij of zij echt leuk vindt. Natuurlijk bieden we ook de ruimte om te ontspannen of rustig huiswerk te maken.

Wekelijks brengen wij je op de hoogte van het activiteitenprogramma op onze buitenschoolse opvang én sturen we je leuke foto’s en berichten via de ouderapp. Zo blijf je op de hoogte van de avonturen van je kind!

Kom gerust eens kijken op onze Sport BSO in Delft. Neem contact op voor een afspraak of plan zelf een rondleiding in. Je bent van harte welkom! 

Buitenschoolse opvang

In Delft vind je onze Sport BSO op het terrein van voetbalvereniging DHL:

Meer over BLOS Contact

Ontdek een BLOS locatie bij jou in de buurt

Bezig met laden...

Buitenschoolse opvang (BSO)

Kinderen die dol zijn op sporten en bewegen kunnen hun hart ophalen op onze Sport BSO. Na schooltijd gaan we samen leuke (sport)activiteiten doen. We zijn gevestigd op het terrein van voetbalvereniging DHL in Delft waar we de gehele sportaccommodatie inclusief buitenvelden en speeltuin tot onze beschikking hebben. Zo kan je kind de hele middag de meest uiteenlopende sporten doen. 

Eerst is het tijd voor een eet- en drinkmoment samen. Je kind kan even bijkomen van de schooldag en zijn of haar verhaal kwijt. Daarna is het tijd voor actie! Bij de BSO's van BLOS is er altijd wel iets leuks te doen. De middagen vliegen voorbij!

Onze naschoolse opvang heeft ruime openingstijden en de mogelijkheid voor opvang tijdens schoolvakanties en studiedagen.

Wij werken samen met diverse basisscholen in Delft waarvan wij de kinderen met onze bakfiets ophalen.

Wil je meer weten? Lees dan snel verder over de buitenschoolse opvang van BLOS. Of bekijk onze folder.

kinderen touwtrekken bij blos kinderopvang 2

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding