Kinderopvang Driebergen

 

Welkom bij BLOS kinderopvang in Driebergen!

Op onze kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang in Driebergen is elke dag een avontuur. Spelend ontdekt je kind wie het is en wat het in zich heeft. Het gaat op verkenning in de wereld om zich heen en het leven met elkaar. We weten wat er nodig is om je kind te ondersteunen in de ontdekkingsreis en ontwikkeling tot een prachtig mooi mens. Dat doen wij we met alle liefde en onze volle aandacht.

Die eerste levensjaren maken het verschil voor de toekomst. Zie deze tijd gerust als de ‘school of life’. Begrijpelijk dus dat je, op de momenten dat je er zelf niet kunt zijn, méér wenst voor je kind dan alleen ‘opvang’.

Kom kijken bij een van onze kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang locaties. Neem contact op voor het maken van een afspraak of plan een rondleiding in.

In Driebergen vind je verschillende BLOS locaties. Ontdek ze hieronder!

Kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang

In Driebergen vind je ons in de volgende wijk:

Kom Driebergen en Seminarie

Landelijk Gebied Zuidzijde

Meer over BLOS Contact

Ontdek een BLOS locatie bij jou in de buurt

Bezig met laden...

Kinderdagverblijf

Je kind voor het eerst achterlaten op het kinderdagverblijf is een grote stap, dat snappen wij bij BLOS als geen ander. Kwaliteit en veiligheid staan daarom bij ons voorop. Dat zie je in alles terug. Op onze locaties en bij onze pedagogisch medewerkers.

Tijdens de dag volg je de belevenissen van jouw kind via de BLOS app! Zo ben je er toch een beetje bij en altijd op de hoogte.

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over het kinderdagverblijf van BLOS. Of bekijk onze folder.

vrolijke baby bij blos kinderopvang 1

Peuteropvang

Bij twee jaar bereikt jouw kind de peuterleeftijd. De leeftijd waarop het steeds meer vaardigheden leert en de wereld spelenderwijs ontdekt.

Bij ons speelt je peuter met leeftijdsgenootjes en prikkelen we de fantasie van je zoon of dochter. Door samen te ontdekken wat het al kan of weet, waarbij we onze aanpak altijd afstemmen op de leeftijd en vaardigheden van je kind. Samen bereiden we het voor op de volgende stap: de basisschool.

En al dat spelen kost natuurlijk energie. Daarom bouwen we genoeg rustmomenten in tijdens de dag.

Benieuwd naar nog meer informatie over peuteropvang bij BLOS? Lees snel verder! Of bekijk onze folder.

handen in de lucht bij blos 1

Buitenschoolse opvang (BSO)

Na school gaat jouw kind bij ons ontspannen en vooral veel toffe dingen doen. Avonturen zijn belevenissen. Ze maken indruk en blijven je later bij. Jouw zoon of dochter maakt zelf de keuze hoe het zijn vrije tijd bij ons op de BSO invult.

Na schooltijd is er altijd eerst tijd voor een eet- en drinkmoment samen. Je kind kan even bijkomen van de schooldag en zijn of haar verhaal kwijt. Daarna is het tijd voor actie, samen of alleen.

We prikkelen, stimuleren, helpen en dagen uit om op ontdekking te gaan. Avontuur zit ‘m in ons activiteitenaanbod: we bieden activiteiten met een twist. We doen net die dingen die het thuis niet doet. We ontrafelen geheimen over het dagelijks leven, maken mooie dingen of beleven samen een uitdagend spel.

Onze BSO heeft ruime openingstijden en de mogelijkheid voor opvang tijdens schoolvakanties en studiedagen.

We werken samen met diverse basisscholen in Driebergen waarvan wij kinderen ophalen.

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over de buitenschoolse opvang van BLOS. Of bekijk onze folder.

kinderen touwtrekken bij blos kinderopvang 2

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding